Karlsson & Uddare är din mäklare i Hornsbergs Strand

FASTIGHETSMÄKLARE HORNSBERGS STRAND

Vi är stolta och glada över att vara den mest anlitade fastighetsmäklaren i Hornsbergs strand!

Kontakta oss om du söker erfarna mäklare som har många nöjda kunder, rekommendationer och lyckade försäljningar i ryggen. Våra fastighetsmäklare svarar gärna på dina boendefrågor – oavsett om du vill köpa eller sälja.

Vårt lokalkontor är centralt beläget på Franzéngatan 58. Du är alltid välkommen in till oss!

 

Kontakta oss

HORNSBERGS STRAND

Kungsholmens nyaste stadsdel, Hornsbergs strand, har utvecklats till ett mycket trivsamt och levande bostadsområde.

Området kantas av en blomstrande strandpromenad med restauranger, caféer, butiker och fina badmöjligheter. I närområdet finns badklippor, bryggor och flera lekparker. Här trivs liten som stor!

Om du skulle längta efter innerstans puls är den inte längre än några hållplatser bort med buss, t-bana eller varför inte ta en promenad längs vattnet in till city?

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och servicenivå med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Hos oss ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

 

se film om oss

våra mäklare i Hornsbergs Strand

{{title}}

visa alla

    Kontakta mig

    Vi återkommer till dig så snart som möjligt!


    Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.