Karlsson & Uddare är din mäklare i Saltsjöbaden

Fastighetsmäklare Saltsjöbaden

Söker du en fastighetsmäklare som kan allt om Saltsjöbaden? Då har du hittat rätt!

Vi är marknadsledande enligt Hemnet och har många års erfarenhet av fastighets-förmedling. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

96% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är vi mycket stolta över.

Välkommen in till vårt lokalkontor på Gamla Skolvägen 36!

Kontakta oss

Vi kan Saltsjöbaden!

Saltsjöbaden grundlades i slutet på 1800-talet när förmögna Stockholmsfamiljer bebyggde området med sommarvillor. I Saltsjöbaden är det alltid nära till skog och vatten samtidigt som det går snabbt att ta sig in till stan, ca en kvart med bil från Saltsjöbadens Centrum till Slussen.

I Saltsjöbadens Centrum finns två matbutiker, Systembolag, Apotek, blomsterbutik, flera restauranger och caféer, ett flertal butiker och bibliotek samt gym. Ett anrikt bageri med café, Kringelgården, finns i Neglinge. Vid hamnen finns två fina hotell – Vår Gård och Grand Hotel – och ett par restauranger, bland annat Holmen som ligger ute på bryggan och är fullsatt ljumma sommarkvällar.

Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara.

 

 

 

se film om oss

våra mäklare i Saltsjöbaden

 • Catharina Lager Sundberg

  VD/Fastighetsmäklare läs mer 070-895 49 67 catharina@karlssonuddare.se
 • Jeanette Eriksson

  Fastighetsmäklare läs mer 073-91 71 211 jeanette@karlssonuddare.se
 • Jennifer Girhammar

  Fastighetsmäklare läs mer 076-721 76 72 jennifer@karlssonuddare.se
 • Karin Schwyzer

  Fastighetsmäklare läs mer 073-747 18 97 karin.s@karlssonuddare.se
 • Anna Strömberg

  Fastighetsmäklare läs mer 070-496 20 86 anna@karlssonuddare.se

{{title}}

visa alla

  Kontakta mig

  Vi återkommer till dig så snart som möjligt!


  Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.