LYHÖRD OCH TYDLIG

Att ge dig goda råd inför ett av ditt livs viktigaste affärer ser jag som en av mina främsta arbetsuppgifter. Jag är påläst, hjälpsam, noggrann och lösningsorienterad.

Du kan lita på att jag alltid gör mitt bästa, i varje enskild affär. Min bakgrund inom servicebranschen har lärt mig att vara lyhörd och tydlig. Jag gör mitt yttersta för att du ska känna dig mer än nöjd med din bostadsaffär.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Andreas Tegesjö
070-897 98 48
andreas@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värderingFör information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Nyligen sålda bostäder
Birkastan Vikingagatan 18A, 5 tr
Lilla Essingen Primusgatan 110, 5tr
Se fler

"Andreas får våra allra bästa rekommendationer! Andreas lämnar inget åt slumpen; han är påläst både på objektet, området och vilka köpare som kan finnas. Han höll oss uppdaterade hela tiden och var ärlig med oss när han stötte på svårigheter. Han var ett underbart stöd genom hela processen och guidade oss till att presentera vårt hus på bästa sätt. Han och fotografen var ett riktigt bra team och bilderna blev väldigt, väldigt fina. Jag har gjort flera bostadsaffärer tidigare och Andreas är helt klart den bästa mäklare jag haft."

Säljare av Bergandsgatan
Några rader från mina kunder

"Jag har bara gott att säga om Andreas och Karlsson & Uddare. Otroligt proffsig, engagerad, informativ, kompetent och stor lokalkännedom. Rekommenderas starkt om du ska sälja din bostad! Toppbetyg på alla sätt!"

Säljare av Skyttevägen 18E

"Supernöjd med Andreas! Genomgående tydlig och engagerad, mån om att hålla mig uppdaterad kring processen."

Säljare av Strålgatan 23

"Professionell, engagerad och tillgänglig, kommer med säkerhet anlita Andreas om vi ska sälja igen!"

Säljare av Arvodesvägen 19

"Så nöjd med Andreas insats, kände mig trygg hela vägen. Kan varmt rekommendera honom."

Säljare av Sturevägen 4A
Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Vi hittar alltid hem!

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
Vi anpassa os efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

Hälsningar
Andreas Tegesjö

Telefon: 070-897 98 48
E-Post: andreas@karlssonuddare.se

Vi hittar alltid hem!
Våra kontor

Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.