MÅLINRIKTAD, LYHÖRD OCH NOGGRANN

Att vara positiv och målinriktad har varit en stor tillgång i arbetsliv, idrottskarriär och privat. Jag ser alltid möjligheter och gör mitt yttersta för att alla inblandade parter ska genomföra en lyckad affär. Kunder beskriver mig ofta som lyhörd och noggrann. Det är ljuvligt att bo i den här vackra skärgårdsmiljön. Jag delar gärna med mig av mina bästa tips om Saltsjöbadens pärlor.

Anna Strömberg
070-496 20 86
anna@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Saltsjöbaden Vitsippsvägen 10
  Östermalm Styrmansgatan 18
  Se fler

  "Efter tidigare försök att sälja vårt hus hos en annan mäklare så hittade vi äntligen till Anna Strömberg hos Karlsson Uddare, som med sitt lugn och målmedvetenhet tog oss igenom en väldigt lyckad affär.

  Anna är otroligt engagerad, kompetent, noggrann och lyhörd. Alltid positiv, alltid lösningsorienterad och inte minst alltid tillgänglig!
  Trots att det är en efterfrågad mäklarfirma gav Anna oss känslan att just vår försäljning var centrum och absolut inget lämnades åt slumpen. "

  Säljare Sturevägen 26
  Några rader från mina kunder

  "Vi hade turen att få sälja vår lägenhet i Saltsjöbaden med Anna som mäklare.
  Anna var otroligt lyhörd för våra önskemål och noggrann genom hela försäljningen att allt går rätt till för både oss som säljare och även för köparen.
  Vårt förtroende för Anna är stort och vi skulle med stort nöje sälja med henne igen."

  Säljare Torsvägen 75c

  "Vi är en småbarnsfamilj och har letat länge efter ett passande hus. När vi väl hade hittat det så hade vi turen att ha Anna som mäklare . Hon ställde verkligen upp med allt och ärligare människa får man verkligen leta efter. Anna är att rekommendera då hon är superärlig, rak på sak samt alltid tillgänglig för alla möjliga frågor. Hela köpprocessen blev bara varma och trevliga minnen för oss. Nu bor vi i ett supertrevligt fint hus som vi länge hade drömt om."

  Köpare villa på Älgö

  "En mycket för proffsig hantering genom hela säljprocessen! Engagerad, kunnig och lyhörd. Rekommenderas varmt om du vill ha en lyckad bostadsaffär."

  Säljare Visippsvägen 10
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Anna Strömberg

   Telefon: 070-496 20 86
   E-Post: anna@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.