Du är viktigast för mig.

Jag har jobbat som mäklare sedan 1997. Jag vet vad jag ska göra och när jag ska göra det. Många skulle nog säga att jag är envis. Och nyfiken. Det är några av egenskaperna som gör mig till en bra mäklare.

Varje bostadsförsäljning kräver ett stort personligt engagemang. För mig är du som kund viktigast. Tillsammans kan vi, du och jag, genomföra ditt livs bästa affär!

Birgitta Sjögren
070-494 59 30
birgitta@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Ekhagen - Norra Djurgården Docentbacken 9, 1 tr
  Vasastan Vanadisvägen 26 B, 1 tr
  Se fler

  "När jag skulle sälja min lägenhet blev jag rekommenderad av styrelsen i föreningen att kontakta Birgitta Sjögren på Karlsson & Uddare. Hon var mycket professionell och försäljningen gick snabbt och smidigt. Dessutom fick jag mycket mer betalt än jag vågat hoppas på. Jag kan varmt rekommendera henne."

  "Sedan första gången jag har haft att göra med mäklaren Birgitta Sjögren vid försäljning av min bostad 2005, har jag känt stor tillit till henne. Under åren har jag haft anledning att återkomma till henne för råd, köp och försäljning och alltid bemötts på ett professionellt och mycket trevligt sätt. Hennes kunskap och engagemang talar för att hon är en mäklare i toppklass!"

  "Birgitta Sjögren på Karlsson & Uddare är en mycket kompetent mäklare med en realistisk syn på marknaden. Hon är alltid saklig och välinformerad. I vår bostadsrättsförening har hon anlitats för ett stort antal försäljningar med gott resultat. Jag kan varmt rekommendera henne."

  "Mycket kunnig, lugn och erfaren - en klippa för en nervös säljare. "

  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Birgitta Sjögren

   Telefon: 070-494 59 30
   E-Post: birgitta@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.