Mäklaren med fingertoppskänsla

Som mäklare gäller det att veta när det är dags att slå till. Eller att vänta. Jag har bott i Stockholm hela mitt liv och varit mäklare här i 30 år. Med åren har jag lärt mig att känna av såväl människor som området och marknaden och har fått en god känsla för när det är läge att göra vad. Jag är stabil, trygg och vet vad som krävs för att få ut det bästa av din investering.

Björn Nygård
070-738 55 29
bjorn@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Södermalm Folkungagatan 82, 3 tr

  "Björn gav oss ett tryggt bemötande som kändes mycket förtroendeingivande. Vi fick alltid snabb återkoppling och bra information som gjorde att vi var delaktiga genom hela processen och kunde ta rätt beslut. Detta ledde till att vi hade möjlighet att köpa vårt drömboende. Vi kan starkt rekommendera Björn till alla som står i begrepp att sälja sin bostad."

  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassa os efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Björn Nygård

   Telefon: 070-738 55 29
   E-Post: bjorn@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.