Jag är en av Kungsholmens mest erfarna mäklare!

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare på Kungsholmen sedan 1994 – det ger mig ovärderlig erfarenhet och kunskap som jag, och du som kund, kan dra nytta av i varje enskild affär.
Att vara påläst, drivande, tillgänglig och ha en rak kommunikation ger mig många återkommande kunder. Bli en av dessa du också!
Karlsson & Uddare – vi ÄR störst på Kungsholmen.

Daniel Bergared
0707-987 987
daniel@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  "Daniel är en erfaren och engagerad mäklare med mycket god lokalkännedom, positiv framtoning, fantastiskt lyhörd och han ger goda råd inför försäljningen. Daniel är lätt att tycka om och han inger strakt förtroende - både hos köpare och säljare. Professionellt skött från början till slut. Så oerhört glad för Daniels arbete och hjälp i samband med försäljning av vår lägenhet. Rekommenderar Daniel varmt."

  Säljare av Sysslomansgatan
  Några rader från mina kunder

  "Mycket rutinerad mäklare som ger bra tips genom hela säljprocessen. Otroligt bra med återkoppling till både säljare och köpare som är väldigt viktigt. Väldigt flexibel med tider vilket underlättar för både säljare och köpare. "

  Säljare på Södra Agnegatan

  "Känner stort förtroende för Daniel. Han levererar och får affären i hamn på ett bra sätt. Totalt fjärde affären jag gör med Daniel, tre gånger som säljare och en gång som köpare. "

  Säljare på Garvar Lundins gränd

  "Kunnig och ingav stort förtroende. Mycket god kännedom om fastighet och förening. Otroligt driv. En trevlig person dessutom. Jag kan absolut rekommendera Daniel."

  Säljare på Sysslomansgatan

  "Jag har träffat Daniel i flera sammanhang och visste direkt vem som skulle få uppdraget att sälja vår lägenhet. Hela processen har varit utmärkt och vi har haft fullt förtroende för honom från start till mål. Det var också tydligt och roligt att köparna hade samma positiva bild och förtroende för Daniel som vi. "

  Säljare på Kungsholms hamnplan
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassa os efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Daniel Bergared

   Telefon: 0707-987 987
   E-Post: daniel@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.