Resultatinriktad och engagerad

Gedigen kunskap och en önskan om att överträffa kundernas förväntningar gör att jag har nöjda och återkommande kunder samt många rekommendationer. Jag har mäklat sedan 2003 och bott på Kungsholmen i flera år. Med driv, trygghet, lyhördhet och stort personligt engagemang hjälper jag dig att göra ditt livs största affär riktigt lyckad från början till slut. Mina tre största intressen är bostäder, bostäder och bostäder!

Eva Lundström
070-300 09 08
eva@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Kungsholmen Hantverkargatan 86, 2tr
  Stocksund - Tranholmen Falkstigen 107A
  Se fler

  "Jag har haft förmånen att köpa min lägenhet genom Eva. Mötet med henne var så bra och det förtroende jag fick så stort att jag även gav henne i uppdrag att sälja min lägenhet. Även det uppdraget skötte hon på ett tryggt, professionellt, direkt och framför allt engagerat sätt. Jag har ett fortsatt fullt förtroende för Eva som mäklare. Om jag i framtiden kommer sälja min bostadsrätt skulle jag inte tveka utan kontakta henne direkt. En mäklare att lita på helt enkelt. Jag vill därför ge henne de allra bästa rekommendationerna. Anlitar du Eva så kommer du inte att ångra dig!"

  Säljare av Drottningholmsvägen 39
  Några rader från mina kunder

  "Eva är verkligen engagerad och brinner för sitt jobb. Som kund upplevde vi att det var mer än ett jobb för Eva och vi fick bästa möjliga service och hjälp med saker som även låg utanför Eva uppdrag. Vi kan varmt rekommendera Eva som mäklare. "

  Säljare av Kungsholms strand 107

  "Jag är mycket nöjd. Eva är lyhörd, har alltid stöttat mig, hade bra synpunkter, tydlig, kunnig, professionell och kompetent."

  Säljare på Narvavägen 27

  "Eva är hjälpsam, empatisk och extra duktig på inredning. Hon ger värdefulla tips som man själv inte tänker på. En stjärna helt enkelt!"

  Säljare av Sankt Göransgatan 133

  "Eva har hjälpt mig flera gånger att sälja. Hon är proffsig, serviceinriktad och otroligt kunnig på det hon gör. Ett stort plus är att hon alltid får till det där lilla extra som igen annan ser."

  Säljare av Magnus Ladulåsgatan 29
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Eva Lundström

   Telefon: 070-300 09 08
   E-Post: eva@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.