Jag får saker att hända!

Under mina 14 år som mäklare har jag sålt både lägenheter och villor i hela Stockholm. Med lång erfarenhet, stort engagemang och mycket nedlagd tid vet jag vad som ger bäst resultat i just din affär.

Mina kunder säger att jag är glad, ambitiös och förtroendeingivande. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte om just din bostad!

Helen Larsson
073-595 05 00
helen@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värderingFör information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Nyligen sålda bostäder
Kungsholmen Fyrverkarbacken 40, 8 tr
Kungsholmen Alströmergatan 32 H, 2 tr
Se fler

"När vi köpte vår nuvarande lägenhet var Helen mäklare och eftersom intrycket av henne under den försäljningsprocessen var mycket bra var valet inte svårt när vi skulle anlita mäklare för att sälja. Som mäklare är Helen väldigt lyhörd, strukturerad, engagerad och professionell och hon är inte rädd för att göra det där lilla extra som kan krävas för att få till en lyckad affär. Under försäljningsprocessen fanns det en rak och tydlig kommunikation med oss som säljare och man kunde känna sig trygg med att processen fortskred som planerat. Med Helen får ni en mäklare man kan lita på!"

Några rader från mina kunder

"Vi kan verkligen rekommendera Helen Larson på Karlsson & Uddare. Vi har faktiskt både köpt och sålt vår lägenhet med hjälp av Helen och hon gjorde ett lika bra jobb både då vi var köpare som säljare. Hon är väldigt kunnig och professionell och besitter även ett bra register av spekulanter. Vår lägenhet såldes innan visning till ett pris vi bara hade drömt om."

Säljare av Kronobergsgatan 18

"Helen Larsson är en mycket kompetent mäklare med en realistisk syn på marknaden. Hon är alltid saklig och välinformerad. Hon är energisk och satsar hårt å att få bostaden såld till bästa tänkbara pris. Spekulanterna får möta en duktig, entusiastisk och trevlig mäklare som arbetar när spekulanterna behöver henne. Hennes kunskap och engagemang talar för att hon är en mäklare i toppklass!"

Säljare av Norra Stationsgatan 115

"Jag är supernöjd med Helen som mäklare, hon är ambitiös och strukturerad. Helen tar hand om allt tänkbart praktiskt som jag själv inte har haft tid att lösa, är alltid tillgänglig samt gör det lilla extra. Hög energinivå och extremt bra attityd. Jag kände stort förtroende för Helen under hela processen både vad det gälle insikt i priser samt kunskap om marknad och styling. Snabb, flexibel och ser till att få affären i hamn. Jag har sålt och köpt flertalet lägenheter och vet vilken skillnad en bra mäklare kan göra både för köpare och säljare och kan verkligen rekommendera Helen varmt."

Säljare av Kungsklippan 17 A
Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Vi hittar alltid hem!

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
Vi anpassa os efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

Hälsningar
Helen Larsson

Telefon: 073-595 05 00
E-Post: helen@karlssonuddare.se

Vi hittar alltid hem!
Våra kontor

Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.