HJÄLPSAM, PÅLÄST OCH NOGGRANN!

Det är roligt att jobba på hemmaplan! Jag är uppväxt och bosatt i Saltsjöbaden och kan därför området utan och innan. Särskilt uppskattar jag havet och naturen. Jag delar gärna med mig av mina smultronställen till de spekulanter som inte kan Saltsjöbaden lika bra som jag!

Sedan 2009 har jag förmedlat bostäder över hela Stockholm.

Som mäklare är jag påläst, hjälpsam och noggrann. Mitt mål är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda under hela processen.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte om din bostad!

Jeanette Eriksson
073-91 71 211
jeanette@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Saltsjöbaden - Bergudden Berguddsvägen 3
  Saltsjöbaden - Båthöjden Vantvägen 17
  Se fler

  "Vi kontaktade Jeanette på Karlsson & Uddare när vi skulle sälja vår lägenhet i Saltsjöbaden. Det var viktigt för oss att anlita en lokal mäklare med bra marknadsinsikt i vårat bostadsområde. Jeanette skötte uppdraget fantastiskt och var en stor trygghet för oss under hela försäljningsprocessen. Vi hade bra dialog kring strategi och tillvägagångssätt och Jeanette svarade snabbt på både mejl och i telefon. Vi är väldigt nöjda med vårat val av mäklare och vill varmt rekommendera Jeanette till andra som behöver en professionell och trevlig mäklare."

  Säljare av Freyvägen 5A
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Jeanette Eriksson

   Telefon: 073-91 71 211
   E-Post: jeanette@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.