Engagerad och driven

Jag arbetar strategiskt och målinriktat för att nå ett lyckat resultat i varje enskild affär. Långsiktiga relationer är viktiga och därför ser jag till att både säljare och köpare känner sig trygga och vill rekommendera mig vidare.
Mina tidigare erfarenheter av arbete inom bank och försäljning ger mig stor nytta varje dag i mäklaryrket. Jag är uppvuxen i Nacka och älskar att förmedla bostäder här!

Kontakta mig om du går i säljtankar eller letar efter en ny bostad – jag hjälper dig gärna!

Jennifer Girhammar
076-721 76 72
jennifer@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  "Karlsson & Uddare har mycket professionella, engagerade, kompetenta och driva mäklare. Jag har både köpt och sålt och är mycket nöjd i båda led. Rekommenderar varmt att anlita dem vid försäljning.""

  ""

  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Se mer av oss på instagram!

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Jennifer Girhammar

   Telefon: 076-721 76 72
   E-Post: jennifer@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.