DRIVEN, ENGAGERAD OCH POSITIV!

Jag har flera års erfarenhet av försäljning inom flertalet branscher.  Mitt mål är att hjälpa säljare och köpare att nå bästa möjliga resultat genom en smidig och trygg försäljning.  Jag är född och uppvuxen på Kungsholmen vilket gör att jag har extra bra koll på stadsdelen.

Söker du en energifylld och kunnig mäklare som alltid har som mål att leverera toppresultat ? Anlita mig!

Kristoffer Eriksson
073-677 54 05
kristoffer@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värderingFör information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Nyligen sålda bostäder
Södermalm Wollmar yxkullsgatan 48 D, 4tr
Vasastan Döbelnsgatan 60, 5 tr
Se fler

"Kristoffer har ett driv och engagemang som gör att han inte ger upp i första taget, utan han gör allt och lite till för att få till en så lyckad försäljning som möjligt. Han ger dig ett trevligt och proffsigt bemötande som gör att du känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Behöver du en sjukt grym, charmig & proffsig mäklare? Kristoffer Eriksson är mannen ni ska ringa utan tvekan - jag är supernöjd."

Säljare på Bragevägen 19
Några rader från mina kunder

"Oerhört nöjd med Kristoffer. Kristoffers engagemang har varit helt fantastiskt under hela processen. Kompetent och kavlar gärna upp ärmarna för att göra det lilla extra oavsett tid på dygnet.
Jag kan överösa Kristoffer med alla positiva adjektiv som finns. Rekommenderar med stora bokstäver!"

Säljare på Essinge Högväg 18

"Kristoffer var toppen på alla plan. Han var väldigt driven och alltid tillgänglig. Mycket påläst och kunnig, kände mig trygg i hela processen. Jättenöjd med slutpriset. Kan starkt rekommendera Kristoffer Eriksson till er andra som ska sälja!"

Säljare på Kommendörsgatan 33A

"Mycket bra mäklare som tar sig tid att hitta rätt köpare. Har stor lokalkännedom och kontaktnät på Kungsholmen och hittar därför lätt köpare. Gör även realistiska värdering av bostäder. Hela affären kändes trygg och säker. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Kristoffer."

Säljare på Atterbomsvägen 30

"Detta var mitt femte lägenhetsköp i stan och första gången jag kände 100% förtroende för mäklaren. Kristoffer har verkligen jobbat för att nå upp till min målsättning. Skulle jag sälja igen så är det tveklöst honom jag kommer att ringa."

Säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48D
Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

Vi hittar alltid hem!

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
Vi anpassa os efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

Hälsningar
Kristoffer Eriksson

Telefon: 073-677 54 05
E-Post: kristoffer@karlssonuddare.se

Vi hittar alltid hem!
Våra kontor

Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.