ENGAGERAD, DRIVEN OCH KUNNIG

Det är med stort engagemang och entusiasm som jag tar mig an varje uppdrag och ser till att optimera varje enskild bostadsaffär. Att såväl säljare som köpare ska känna trygghet och förtroende genom hela försäljningsprocessen är för mig en självklarhet.

Står du i skedet att byta bostad? Kontakta mig så ser jag fram emot att få hjälpa er i både köp- och säljprocessen.

Madeleine Santmarie
076-942 05 00
madeleine@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Kungsholmen Kungsholmsgatan 8, 4 tr
  Vasastan Upplandsgatan 60, 3 tr
  Se fler

  "Madeleine Santmarie gav oss den trygghet genom hela försäljningsprocessen som vi hoppades på.

  Tydliga och snabba svar på våra frågor, tidpunkter som hölls, behjälplig i kontakter inför renovering, med mera, ingav förtroende från början till slut."

  Säljare på Garvargatan 17
  Några rader från mina kunder

  "Jag har sålt fyra lägenheter och varit på många visningar. Aldrig blivit så bra bemött och fått så bra service som hos Madeleine och Karlsson & Uddare. Rekommenderar varmt. "

  Säljare på Schlytersvägen 43

  "Vi är så nöjda med processen, priset och resultatet. Ni är bra, ordentliga och rekorderliga mäklare. Tack för det."

  Säljare på Pipersgatan 4

  "Madeleine är en grym mäklare! Hon är driven och engagerad, professionell och förtroendeingivande. Alltid glad o trevlig. Snabb i alla kontakter. Jag har anlitat henne två gånger och var lika nöjda båda gångerna. Kan varmt rekommendera henne."

  Säljare på Igeldammsgatan 38

  "Jag kan varmt rekommendera Karlsson & Uddare ifall du ska sälja din bostad. Jag har mötts av en otrolig flexibilitet, kunskap och effektivitet i processen kring min bostadsförsäljning!"

  Säljare Upplandsgatan 60

  "Madeleine har hjälpt oss att sälja flera lägenheter med gott resultat och med stort engagemang. Hon är trevlig, snabb och tillgänglig. Varma rekommendationer."

  Säljare Kungsholmsgatan 8

  "Mycket väl genomförd försäljning. Madeleine är riktigt bra! Skapar snabbt kontakt, etablerar förtroende, upprätthåller mod och förväntningar. Faktabaserad med stor social kompetens och förmåga att skapa lugn i stressade lägen. "

  Säljare på Hantverkargatan 35
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Madeleine Santmarie

   Telefon: 076-942 05 00
   E-Post: madeleine@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.