Personligt engagemang

Jag är nyfiken, social och öppen till min läggning, och därmed naturligt intresserad av mina kunder och deras situation. När jag tar mig an ett uppdrag kan jag inte låta bli att engagera mig fullt ut och ge allt. Något som visat sig vara nyckeln till framgång för både mig och mina kunder.

Som Stockholmare i tredje generationen kan jag varje vrå av min stad. Och älskar den.

Nils Ekmark
070-775 33 63
nils@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Nils Ekmark

   Telefon: 070-775 33 63
   E-Post: nils@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.