Årets mäklare fyra år i rad

Många nöjda kunder, rekommendationer och lyckade försäljningar har resulterat i fina försäljningsresultat. För mig är det viktigt att leverera till såväl säljare som köpare. Mina kunder beskriver mig som trygg och förtroendegivande.

När du anlitar mig kan du dra fördel av mina gedigna erfarenheter och kunskaper inom såväl försäljning som inredning och ekonomi.

Pia Lasses
073-544 16 00
pia@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Kungsholmen - Hornsbergs Strand Lars Forssells gata 30, 4 tr
  Kungsholmen - Hornsbergs Strand Hornsbergs strand 15 D, 7 tr
  Se fler

  "Då vi vid ett flertal tillfällen tidigare använt oss utav Pia och hennes tjänster föll valet självklart för oss att återigen välja samma mäklare.

  Bra service och ett alltid lika gott bemötande, blandat med en stark marknadskännedom, har lett till flera fantastiska försäljningar för vår del.

  Tydliga besked kring vad man som kund kan förvänta sig, öppenhet och transparens, god kunskap samt en stark förmåga att skapa en stark personlig kontakt med både säljare och köpare, gör att vi känner oss trygga hela vägen med att låta Pia förmedla vår lägenhet."

  Säljare av Kellgrensgatan 10
  Några rader från mina kunder

  "Pia, en mäklare med största engagemang, att lita på från start till mål. Det var kärlek vid första ögonkastet då vi vid visningen av vår nya bostad i Hornsberg träffade Pia, personlig och elegant samtidigt strategisk och affärsmässig. Vi gav henne därför förtroendet att också sälja vår lägenhet i Vasastan.
  Med sin gedigna kompetens och marknadskännedom har hon guidat oss hela vägen genom både köp- och säljprocess. Och slutpriset, ja det är vi också mer än nöjda med."

  Säljare av Roslagsgatan 33 A

  "Vi var lika nöjda med Pias insats denna gång som första gången vi anlitade henne för tre år sedan.
  En rak och tydlig mäklare som sätter rimliga förväntningar och är därtill proaktiv och gör sitt yttersta för att affären ska bli så lönsam som möjligt för säljaren.

  Vår försäljning gick så bra tack vare att Pia hade koll på utbudet och efterfrågan i området och gav oss rådet att lägga ut lägenheten i precis rätt tid."

  Säljare av Hornsbergs strand 15 E

  "Vi kan varmt rekommendera Pia Lasses som mäklare. Hon var lätt att nå genom hela processen, bra på att driva affären framåt och höll oss som säljare uppdaterade hela tiden. Hon är förtroendeingivande, noggrann och mycket kunnig inom sitt område.

  VI fick ett slutpris som var högre än förväntat och är mycket nöjda med hennes insats. En rekommendation är att även använda sig av en inredningsstylist som Pia samarbetar med, även hon är mycket duktig."

  Säljare av Franzengatan 49

  "Kan verkligen rekommendera Pia, hon är engagerad och kunnig. Ser till att ro hem affärer där andra går bet."

  Säljare av Franzengatan 82
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Pia Lasses

   Telefon: 073-544 16 00
   E-Post: pia@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.