Resultatinriktad, positiv och engagerad

Gedigen kunskap och en önskan att överträffa kundernas förväntningar gör att jag har nöjda och återkommande kunder samt många rekommendationer.

Jag har mäklat sedan 2003 och bott på Kungsholmen i flera år. Med driv, trygghet, lyhördhet och stort personligt engagemang hjälper jag dig att göra ditt livs största affär riktigt lyckad från början till slut.

Mina tre största intressen är bostäder, bostäder och bostäder!

Eva Lundström

Registrerad fastighetsmäklare

0703-00 09 08 eva@karlssonuddare.se

Eva är verkligen engagerad och brinner för sitt jobb. Som kund upplevde vi att det var mer än ett jobb för Eva och vi fick bästa möjliga service och hjälp med saker som även låg utanför Evas uppdrag. Vi kan varmt rekommendera Eva.

Säljare av Kungsholms strand 107

Jag är mycket nöjd. Eva är lyhörd, har alltid stöttat mig, hade bra synpunkter, tydlig, kunnig, professionell och kompetent.

Säljare på Narvavägen 27

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Eva är hjälpsam, empatisk och extra duktig på inredning. Hon ger värdefulla tips som man själv inte tänker på. En stjärna helt enkelt!

Säljare av Sankt Göransgatan 133

Eva har hjälpt mig flera gånger att sälja. Hon är proffsig, serviceinriktad och otroligt kunnig på det hon gör. Ett stort plus är att hon alltid får till det där lilla extra som igen annan ser.

Säljare av Magnus Ladulåsgatan 29

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.