Med stort engagemang ser jag till att skapa en trygg affär för både köpare och säljare

Det är med stort engagemang och entusiasm som jag tar mig an varje uppdrag och ser till att optimera varje enskild bostadsaffär. Att såväl säljare som köpare ska känna trygghet och förtroende genom hela försäljningsprocessen är för mig en självklarhet.

Står du i skedet att byta bostad? Kontakta mig så ser jag fram emot att få hjälpa er i både köp- och säljprocessen.

Madeleine Santmarie

Registrerad fastighetsmäklare

0769-42 05 00 madeleine@karlssonuddare.se

Tydliga och snabba svar på våra frågor, tidpunkter som hölls, behjälplig i kontakter inför renovering, med mera, ingav förtroende från början till slut.

Säljare på Garvargatan 17

Jag har sålt fyra lägenheter och varit på många visningar. Aldrig blivit så bra bemött och fått så bra service som hos Madeleine och Karlsson & Uddare. Rekommenderar varmt.

Säljare på Schlytersvägen 43

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Madeleine har hjälpt oss att sälja flera lägenheter med gott resultat och med stort engagemang. Hon är trevlig, snabb och tillgänglig. Varma rekommendationer.

Säljare Kungsholmsgatan 8

Madeleine är en grym mäklare! Hon är driven och engagerad, professionell och förtroendeingivande. Alltid glad och trevlig. Snabb i alla kontakter. Jag har anlitat henne två gånger och var lika nöjda båda gångerna.

Säljare på Igeldammsgatan 38

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Se mer av oss på Instagram

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.