Årets mäklare fem år i rad

Många nöjda kunder, rekommendationer och lyckade försäljningar har resulterat i fina försäljningsresultat. För mig är det viktigt att leverera till såväl säljare som köpare. Mina kunder beskriver mig som trygg och förtroendegivande.

När du anlitar mig kan du dra fördel av mina gedigna erfarenheter och kunskaper inom såväl försäljning som inredning och ekonomi.

Pia Lasses

Registrerad fastighetsmäklare

0735-44 16 00 pia@karlssonuddare.se

Bra service och ett alltid lika gott bemötande, blandat med en stark marknadskännedom, har lett till flera fantastiska försäljningar för vår del.

Säljare av Kellgrensgatan 10

Med sin gedigna kompetens och marknadskännedom har hon guidat oss hela vägen genom både köp- och säljprocess. Och slutpriset, ja det är vi också mer än nöjda med.

Säljare av Roslagsgatan 33 A

En rak och tydlig mäklare som sätter rimliga förväntningar och är därtill proaktiv och gör sitt yttersta för att affären ska bli så lönsam som möjligt för säljaren.

Säljare av Hornsbergs strand 15 E

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Kan verkligen rekommendera Pia, hon är engagerad och kunnig. Ser till att ro hem affärer där andra går bet.

Säljare av Franzengatan 82

Pia var lätt att nå genom hela processen, bra på att driva affären framåt och höll oss som säljare uppdaterade hela tiden. Hon är förtroendeingivande, noggrann och mycket kunnig inom sitt område.

Säljare av Franzengatan 49

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.