ETT MODERNT OCH BEKVÄMT LIV I SKÄRGÅRDEN

Fjärden är vårt kanske mest älskade hus genom tiderna. En arkitektritad, modern och lättskött skärgårdsvilla. Sagolikt kök/vardagsrum med dubbel takhöjd och två jättelika fönster mot sydväst och en vindskyddad uteplats utanför. Genom tillval kan det bli hela 98 kvm golvyta och 88 kvm boarea. BRF-form med egen tomt om ca 500 kvm. Gemensam pool planeras i området. I närheten finns golfbana, butiker, restauranger, skola, båthamnar och givetvis den vackra skärgårdsnaturen. Praktiska och lättskötta hus. Över 60 hus är redan inflyttade.

Västansjövägen 17 A
4 rum och kök
79 kvm boarea
410 kvm tomtarea
3 932 kr/mån
2 350 000 kr

Visningar
Kontakta mäklaren för visning

BESKRIVNING

bostadsfakta

byggnad

föreningen

OMGIVNING

beskrivning

Modernt, tryggt och lättsamt på Skärgårdsö med bilförbindelse, här råder fasta priser och ”först till kvarn". Husen är inte uppförda ännu utan köps på ritning. Inflyttning beräknas ske december 2021.

I Skärgårdsbyn bor man tillsammans med god grannsamverkan, vilket skapar en trygg miljö för de boende. Man satsar också på miljövänliga alternativ såsom tillval av solpaneler och tillgång till en bilpool.

Idylliskt skärgårdsboende men ändock med närhet till Stockholms innerstad. Bil eller buss hela vägen fram via bilfärjan. Resan tar ca en timme med bil och ca 1,5 timme med buss.

Morgon- och kvällsdopp tar man i den ljumma insjön Skäret, som ligger inom promenadavstånd från byn.

EXTERIÖR
Husen får en modern arkitektur anpassad till skärgårdsmiljön. Ljusa ytterväggar med stående panel och plåttak.Tomten överlämnas grovplanerad. Parkeringsyta samt gångväg fram till entrédörr enligt ritning finns.

INTERIÖR
Golv av mattlackad lamellparkett i ek, trösklar i ek och vita socklar. Samtliga tak och väggar målas vita. Innerdörrarna är vita med vita dörrfoder.

HALL
Entrén leder dig in i hallen. Till höger har du badrummet. Efter badrummet till höger hittar du sovrum 1. Rakt fram har du trappen till övre plan. Till vänster ligger kök/vardagsrum. Grå klinker.

BADRUMMET
Grå klinker på golv. Helkaklade väggar, blank vit platta. Golvstående WC-stol. Tvättställ med kommod. Badrumsspegel och belysning. Det är förberett för tvätt/tork.

KÖK
Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Vita, släta luckor. Mjukstängande fullutdragslådor. Bänkskiva i grått laminat. Stänkskydd i blankt, vitt kakel. Bänkbelysning, häll, utdragbar fläkt och ugn. Diskmaskin, kyl/sval och frys finns. Samtliga i vitt utförande. Takhöjd ända upp till nocken för köksdelen. Altandörrar i glas med glas ända ned till golvet och den höga takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. Utgång till tomt.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Möjligt att installera braskamin (tillval) mellan kök och vardagsrum.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Inrett med garderob. Fönsterparti.

ÖVRE PLAN

HALL
Plats för arbetsbord.

SOVRUM 2
Plats för dubbelsäng och hyllor. Fönster.

HEL ÖVERVÅNING SOM TILLVAL
I standardutförandet av Fjärden är det en halv övervåning och dubbel takhöjd i den andra halvan. Om du hellre vill ha mer yta går det att köpa till en hel övervåning. Därmed skapas det ytterligare ett rum på övre planet och det kan bli ända upp till 4 sovrum. Boarean blir 93 kvm. Kostnaden för att köpa till en hel övervåning är 250 000 kr och den måste beställas samtidigt som upplåtelseavtal tecknas.

bostadsfakta

Lägenhetsnummer: 4

Pris: 2 350 000 krAvgift: 3932 krAntal rum: 4 rum och kökBoarea: 79 Kvm, enligt föreningenTomtarea: 410 Kvm, enligt föreningen

Andelstal förening: 6.345 %

Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt

Driftskostnad:
1516 kr/mån, varav
Värme: 667 kr
Vatten/Avlopp: 333 kr
Samfällighet: 83 kr
Övrigt: 433 kr

Kostnaden för värme inkluderar även hushållsel. Kostnaden för övrigt avser bredband och kabel-TV, De beräknade månadskostnaderna bedöms kunna variera +/- 500 kr. För mer information om driftskostnader hänvisas till den ekonomiska planen

byggnad

Byggår: 2020/2021Fönster: 3-glasFörråd: Ett externt förråd

föreningen

Brf Skärgårdsbyn 4Juridisk person

omgivning

VILKA BOR HÄR? HUSHÅLL MED EN PERSON, PAR OCH BARNFAMILJER...

Ljusterö Skärgårdsby utvecklas till ett samhälle för människor i alla olika åldrar och livssituationer. De planerade husen ligger med närhet till affärer, restauranger och busshållplats. Husen är moderna, praktiska, lättskötta och prisvärda.

Ljusterö Skärgårdsby består av moderna och arkitektritade bostäder i BRF-form, med egen trädgård. Husen är en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende. Lägg sedan till lägesanpassade tomter, så har du ditt ultimata drömboende! Längre fram planeras även en gemensam poolanläggning med möjlighet till avkoppling och rekreation vid poolkanten under de soliga sommardagarna. Föreningen kommer erbjudas möjlighet att köpa i sig in poolanläggningen.

Alla husen passar lika bra som fritidshus eller för permanentboende. Tillsammans med den befintliga bebyggelsen och servicen kring Ljusterö Torg blir det en levande miljö året runt.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är en av de största öarna i Stockholms skärgård och många anser att det är den trevligaste. Till Ljusterö åker du bilfärja kostnadsfritt. Det är täta förbindelser året om med ännu tätare avgångar under sommarmånaderna. Färjeturen tar endast 7 minuter och under tiden är det bara att njuta av den vackra skärgården. Ljusterö Skärgårdsby ligger mittemot öns servicecentrum vid Ljusterö Torg. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, sushi samt ytterligare butiker och turistbyrå. I Mellansjö cirka 800 meter från Ljusterö Skärgårdsby ligger Ljusterö skola, vilken drivs i kommunal regi. Här finns också en uppskattad förskola. På skolan går det omkring 100 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vid skolan finns även öns bibliotek och tvärs över vägen ligger kyrkan. Det finns också distriktssköterskemottagning med läkare i Mellansjö.

Ljusterö präglas till stor del av den omväxlande och vackra naturen med stora skogar och djupa havsvikar. Vid Östra Lagnö finns ett naturreservatet med trevlig natur och badklippor. På den södra delen av Ljusterö ligger den charmiga byn Linanäs med krog, gästhamn, minigolfbana och sandstrand. Det finns också en 18-håls golfbana på ön med en utmärkt restaurang. Föreningen Ljusterö Idrottssällskap med fotbollsplan, boule och två grustennisbanor är belägen vid Laggarsviksvägen. Räddningstjänst finns på ön, vid akuta sjukdomsfall tilldelas ofta Ljusterö ambulanshelikopter, då det tar ca 12 minuters flygtid till Karolinska Sjukhuset.

KOMMUNIKATIONER
Buss 626 trafikerar Ljusterö till och från Danderyds sjukhus där det finns anslutning till tunnelbanan. Busshållplatsen ligger precis intill Skärgårdsbyn vid Ljusterö Torg. För den som önskar ta sig till Ljusterö via båt så trafikerar  Waxholmsbolaget flera olika bryggor på ön.

ALLMÄNT

Kommunalt vatten och avlopp.

Varje bostad är försedd med en värmekälla anpassad efter lägenhetens storlek. I huvudsak radiatorer med utanpåliggande matning. Elgolvvärme i badrum samt entréhall.

Eget elabonnemang för hushållsel.

Huset är anslutet till fibernät.

Gemensam sophantering.

Västansjövägen 17 A
4 rum och kök
79 kvm boarea
410 kvm tomtarea
3 932 kr/mån
2 350 000 kr

Visningar
Kontakta mäklaren för visning

Ansvarig fastighetsmäklare

Assisterande fastighetsmäklare

  Intresseanmälan


   Vill du veta slutpriset?
   För information om hur Karlsson & Uddare behandlar dina personuppgifter, se denna sida.

    Visningsanmälan

    Anmälan avser två personer.
    Är ni flera i ett sällskap ber vi er att göra två bokningar.    För information om hur Karlsson & Uddare
    behandlar dina personuppgifter, se denna sida.