VÄLPLANERAD ETAGEVÅNING OM 60 KVM MED EGEN TRÄDGÅRD, UTEPLATS OCH FRANSK BALKONG

Denna etagelägenhet om 60 kvm förenar bekvämlighet och bekymmerslöst boende, där man har sin egen trädgård. Lägenheten har både uteplats, fransk balkong och en egen trädgård om ca 108 kvm. En bostad som passar för såväl permanent- som sommarboende. Trädgården är förberedd med häckar mot intilliggande trädgårdar och ett eget unikt fruktträd. Köp till ett utekök, gräsmatta eller ett trädäck för umgänge med familj och vänner. Lägenheterna är ej byggda ännu. De är under produktion och inflyttning beräknas kunna ske under september 2021

Myrmans väg 16 D
3 rum och kök
60 kvm boarea
74 kvm tomtarea
3 414 kr/mån
1 410 000 kr

Visningar
lördag 23 januari
KL 11:00 - 13:00
Visningsanmälan krävs

BESKRIVNING

bostadsfakta

byggnad

föreningen

OMGIVNING

beskrivning

Modernt, tryggt och lättsamt på Skärgårdsö med bilförbindelse, här råder fasta priser och ”först till kvarn". Lägenheterna är inte uppförda ännu, utan köps på ritning. Inflyttning beräknas ske 3-4 kvartalet 2021.

I Skärgårdsbyn bor man tillsammans med god grannsamverkan, vilket skapar en trygg miljö för de boende. Man satsar också på miljövänliga alternativ såsom tillval av solpaneler och tillgång till en bilpool.

Idylliskt skärgårdsboende men ändock med närhet till Stockholms innerstad. Bil eller buss hela vägen fram via bilfärjan. Resan tar ca en timme med bil och ca 1,5 timme med buss.

Morgon- och kvällsdopp tar man i den ljumma insjön Skäret, som ligger inom promenadavstånd från byn.

Lägenheterna är arkitektritade med inspiration från skärgårdens träbyggande. Bostäderna är moderna och yteffektiva, vilket ger dig ett boende du har råd med.

Kompakt och smart planerad trerummare med hörnläge. Fönsterna i två väderstreck ger bostaden en trivsam och ljus känsla. Lägenheten har genomgående god standard med klinker i både badrum och hall. Här finns allt man behöver för ett bekvämt boende; fullutrustat kök, helkaklat badrum, vardagsrum, sovrum, hel övervåning samt förråd. Sköna klinkergolv med golvvärme och i övrigt snygga trägolv. På lägenhetens nedre plan finns vardagsrum och kök i ett öppet samband. På det övre planet finns ett större sovrum med fransk balkong och ett mindre med två takfönster mot himlen.

UTEPLATS
Vid entrén finns en mindre plats för bord och stolar.

ENTRÉ
Entré med grå klinker samt elgolvvärme.

KÖK
Kök med vita släta luckor, bänkskiva i grå laminat samt vitt kakel. Bänkbelysning, häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/ frys, samtliga i vitt utförande. Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallssortering.

VARDAGSRUM
Ljust och fint vardagsrum med trägolv och i öppen planlösning mot köket. Utgång till stor balkong i sydväst.

DUSCHRUM
Helkaklat duscrum med vita väggar och grått golv. Snålspolande wc-stol samt tvättställ med engreppsblandare. Förberett för tvättpelare alternativt kombimaskin. Badrummet är utrustat med golvvärme.

ÖVRE PLAN
En svängd trätrappa leder upp till övervåningen som rymmer hall samt två sovrum.

SOVRUM 
Två sovrum på övervåningen, det stora sovrummet har fransk balkong och plats för dubbelsäng, det mindre har två takfönster.

bostadsfakta

Lägenhetsnummer: 7

Pris: 1 410 000 krAvgift: 3414 krAntal rum: 3 rum och kökBoarea: 60 Kvm, enligt föreningenTomtarea: 74 Kvm, enligt föreningen

Andelstal förening: 8.080 %

Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt

Driftskostnad:
1250 kr/mån, varav
El: 458 kr
Vatten/Avlopp: 333 kr
Samfällighet: 83 kr
Övrigt: 375 kr

I kostnaden för el ingår uppvärmning. Kostnaden för övrigt avser kabel-TV, bredband och telefoni. För ytterligare information hänvisas till den ekonomiska planen.

byggnad

Byggår: 2020/2021Uppvärmning: Radiatorer med direktverkande el samt luftvärmepump eller likvärdigt.Fönster: 3-glasVentilation: Tilluft via spaltventiler eller likvärdigt.

föreningen

Brf Ljusterö Trädgårdar 2Juridisk person

omgivning

VILKA BOR HÄR? HUSHÅLL MED EN PERSON, PAR OCH BARNFAMILJER...

Ljusterö Skärgårdsby utvecklas till ett samhälle för människor i alla olika åldrar och livssituationer. De planerade lägenheterna ligger vid entrén till byn och har mycket nära till affärer, restauranger och busstation. Lägenheterna är både praktiska och prisvärda och passar därför de flesta som inte behöver mer än ett eller två sovrum.

Här råder fasta priser och det är därmed först till kvarn som gäller! 

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är en av de största öarna i Stockholms skärgård och många anser att det är den trevligaste. Till Ljusterö åker du bilfärja kostnadsfritt. Det är täta förbindelser året om med ännu tätare avgångar under sommarmånaderna. Färjeturen tar endast 7 minuter och under tiden är det bara att njuta av den vackra skärgården. Ljusterö Skärgårdsby ligger mittemot öns servicecentrum vid Ljusterö Torg. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, olika butiker och turistbyrå. I Mellansjö cirka 800 meter från Ljusterö Skärgårdsby ligger Ljusterö skola, vilken drivs i kommunal regi. Här finns också en uppskattad förskola. På skolan går det omkring 100 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vid skolan finns även öns bibliotek och tvärs över vägen ligger kyrkan. Det finns också distriktssköterskemottagning med läkare i Mellansjö.

Ljusterö präglas till stor del av den omväxlande och vackra naturen med stora skogar och djupa havsvikar. Vid Östra Lagnö finns ett naturreservatet med trevlig natur och badklippor. På den södra delen av Ljusterö ligger den charmiga byn Linanäs med krog, gästhamn, minigolfbana och sandstrand för bad. Det finns en 18-håls golfbana på ön. Föreningen Ljusterö Idrottssällskap med fotbollsplan, boule och två grustennisbanor är belägen vid Laggarsviksvägen. Räddningstjänst finns på ön. Vid akuta sjukdomsfall tilldelas ofta Ljusterö ambulanshelikopter, vilket gör att det tar ungefär 12 minuters flygtid till Karolinska Sjukhuset.

KOMMUNIKATIONER
Buss 626 trafikerar Ljusterö till och från Danderyds sjukhus där det finns anslutning till tunnelbanan. Busshållplatsen ligger 200 meter bort vid Ljusterö Torg. Waxholmsbolaget trafikerar också flera olika bryggor på ön.

ALLMÄNT
Kommunalt vatten och avlopp.

Varje bostad är försedd med en värmekälla anpassad efter lägenhetens storlek. I huvudsak radiatorer med utanpåliggande matning. Elgolvvärme i badrum samt entréhall.

Eget elabonnemang för hushållsel.

Huset är anslutet till fibernät.

Gemensam sophantering.

PARKERING
Samtliga bostäder får möjlighet att hyra en egen parkeringsplats på närliggande fastighet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Bostäderna får tillgång till gemensamma förvaringsutrymmen, (tänkta för cyklar, barnvagnar, trädgårdsredskap etc).

Myrmans väg 16 D
3 rum och kök
60 kvm boarea
74 kvm tomtarea
3 414 kr/mån
1 410 000 kr

Visningar
lördag 23 januari
KL 11:00 - 13:00
Visningsanmälan krävs

Ansvarig fastighetsmäklare

Assisterande fastighetsmäklare

    Intresseanmälan


      Vill du veta slutpriset?
      För information om hur Karlsson & Uddare behandlar dina personuppgifter, se denna sida.