FRISTÅENDE SKÄRGÅRDSHUS MED EGEN TOMT

Kobben är en mycket populär hustyp. I grundutförande är det ett enplanshus med ett stort sovrum. I sällskapsytorna är det öppet upp till nock vilket tillsammans med generösa glaspartier skapar en härlig känsla av rymd. Genom tillval går det att lägga till en hel övervåning vilket sammanlagt kan ge huset upp till tre sovrum alternativt ett extra sovrum och mer sällskapsytor. Huset passar såväl den lilla familjen som familjen som växer. Husen omgärdas av en generös tomtyta där det finns möjlighet att, som tillval, få ett stort trädäck mot söder och väster som lämpar sig väl för umgänge i solen hela dagen.

Västansjövägen 34
2 rum och kök
42 kvm boarea
455 kvm tomtarea
3 653 kr/mån
2 490 000 kr

Visningar
lördag 27 november
KL 11:00 - 13:00
OBS! Anmälan krävs och görs på www.ljusteroskargardsby.se

BESKRIVNING

bostadsfakta

byggnad

föreningen

OMGIVNING

beskrivning

Modernt, tryggt och lättsamt på Skärgårdsö med bilförbindelse, här råder fasta priser och ”först till kvarn". Husen är inte uppförda ännu utan köps på ritning. Inflyttning beräknas ske kvartal 3, 2022 / kvartal 4, 2022.

Ljusterö Skärgårdsby består av moderna och arkitektritade bostäder i BRF-form med egen trädgård. Husen är en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende. Lägg sedan till lägesanpassade tomter, så har du ditt ultimata drömboende! Längre fram planeras även en gemensam poolanläggning med möjlighet till avkoppling och rekreation vid poolkanten under de soliga sommardagarna. Föreningen kommer erbjudas möjlighet att köpa i sig in pool-anläggningen.

Alla husen passar lika bra som fritidshus eller för permanentboende. Tillsammans med den befintliga bebyggelsen och servicen kring Ljusterö Torg blir det en levande miljö året runt. Ljusterö Skärgårdsby växer fram invid Ljusterö Torg med mataffär, restauranger med mera. I omedelbar närhet ligger skola, bibliotek och kommunal service, allt med pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. Det blir ett luftigt villaområde med skärgårdsatmosfär. En variation av nyproducerad bebyggelse i olika etapper som smälter väl in i befintlig småhusbebyggelse. Ljusterö Skärgårdsby erbjuder ett bekvämt boende med en variation av aktiviteter för såväl barnfamiljer som aktiva pensionärer eller studenter.

EXTERIÖR
Husen får en modern arkitektur anpassad till skärgårdsmiljön. Gråa ytterväggar med stående panel och plåttak. Tomten överlämnas grovplanerad. Parkeringsplats samt gångväg fram till huset i enlighet med bofaktabladet.

INTERIÖR
Golv av mattlackad lamellparkett i ek, trösklar i ek och vita socklar. Samtliga tak och väggar målas vita. Innerdörrarna är vita med vita dörrfoder.

HALL
Entrén leder dig in i hallen. Till vänster ligger badrummet. Rakt fram ligger vardagsrummet vilket har öppen planlösning mot köket.

BADRUM 
Grå klinker på golv. Helkaklade väggar, blank vit platta. Golvstående WC-stol. Handfat med kommod. Badrumsspegel och belysning. Det är förberett för tvättmaskin.

KÖK
Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och dubbel takhöjd. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Vita, släta luckor. Mjukstängande fullutdragslådor. Bänkskiva i grått laminat. Stänkskydd i blankt, vitt kakel. Bänkbelysning, häll, utdragbar fläkt och ugn. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Takhöjd ända upp till nocken för köksdelen. Altandörrar i glas med glas ända ned till golvet och den höga takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. Utgång till tomt.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Ett stort fönsterparti med glasdörr leder ut till trädäcket med soligt sydvästläge.

SOVRUM
Med ingång från vardagsrummet nås det rymliga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Inrett med garderob. Fönsterparti.

ÖVERVÅNING – TILLVAL
Genom tillval går det att få en hel övervåning. Den måste beställas samtidig som förhandsavtal tecknas. Kostnaden för en övervåning är 350 000 kr.

bostadsfakta

Lägenhetsnummer: 3

Pris: 2 490 000 krAvgift: 3653 krAntal rum: 2 rum och kökBoarea: 42 Kvm, enligt föreningenTomtarea: 455 Kvm, enligt föreningen

Andelstal förening: 4.066 %

Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt

Driftskostnad:
1700 kr/mån, varav
Värme: 833 kr
Vatten/Avlopp: 350 kr
Samfällighet: 83 kr
Övrigt: 433 kr

Kostnaden för värme inkluderar även hushållsel. Kostnaden för övrigt avser bredband och kabel-TV. De beräknade månadskostnaderna bedöms kunna variera +/- 500 kr. För mer information om driftskostnader hänvisas till den ekonomiska kalkylen.

byggnad

Byggår: 2021/2022Uppvärmning: Värmepump - luft/vattenFönster: 3-glas isolerglasVentilation: Tilluft via spaltventiler eller likvärdigFörråd: Ett externt förråd

föreningen

Brf Skogsbrynet 2Juridisk person

omgivning

ARKITEKTRITADE HUS I SKÄRGÅRDEN...
Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus i skärgården? En villa utanför Stockholm behöver inte kosta skjortan. I Ljusterö Skärgårdsby växer just nu ett nytt samhälle fram i ett varierat område med både villor och lägenheter. Du som vill bo i ett riktigt bra hus med skärgården runt husknuten kommer att trivas på Ljusterö. Ett naturnära boende på bekvämt avstånd från Stockholm är den moderna vardagslyxen. Skärgårdsbyn ligger centralt på ön med nära till både färjan och busshållplatsen. Service och skolor ligger på bekvämt avstånd. Området har en varierad karaktär där fristående villor och lägenheter samlas kring ringlande lokalgator. Alla hus och lägenheter i Skärgårdsbyn har en egen trädgård i soligt läge med möjlighet att odla, grilla och se barn eller barnbarn leka. Husen är arkitektritade med inspiration från skärgårdens träbyggande. Bostäderna är moderna och yteffektiva, genom tillval som trädäck och braskamin kan du ge ditt hus i skärgården riktig hemmakänsla. De nybyggda och praktiska husen ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Ljusterö Skärgårdsby är livskvalitet du har råd med, helt enkelt.

VILKA BOR HÄR? HUSHÅLL MED EN PERSON, PAR OCH BARNFAMILJER
Ljusterö Skärgårdsby utvecklas till ett samhälle för människor i alla olika åldrar och livssituationer. De planerade husen ligger med närhet till affärer, restauranger, busshållplats, golfbana, butiker, restauranger, skola, båthamnar och givetvis den vackra skärgårdsnaturen.

Ljusterö Skärgårdsby består av moderna och arkitektritade bostäder i BRF-form, med egen trädgård. Husen är en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende. Lägg sedan till lägesanpassade tomter, så har du ditt ultimata drömboende! Längre fram planeras även en gemensam poolanläggning med möjlighet till avkoppling och rekreation vid poolkanten under de soliga sommardagarna. Föreningen kommer erbjudas möjlighet att köpa i sig in poolanläggningen.

Alla husen passar lika bra som fritidshus eller för permanentboende. Tillsammans med den befintliga bebyggelsen och servicen kring Ljusterö Torg blir det en levande miljö året runt.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är en av de största öarna i Stockholms skärgård och många anser att det är den trevligaste. Till Ljusterö åker du bilfärja kostnadsfritt. Det är täta förbindelser året om med ännu tätare avgångar under sommarmånaderna. Färjeturen tar endast 7 minuter och under tiden är det bara att njuta av den vackra skärgården. Ljusterö Skärgårdsby ligger mittemot öns servicecentrum vid Ljusterö Torg. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria samt ytterligare butiker och turistbyrå. I Mellansjö cirka 800 meter från Ljusterö Skärgårdsby ligger Ljusterö skola, vilken drivs i kommunal regi. Här finns också en uppskattad förskola. På skolan går det omkring 100 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vid skolan finns även öns bibliotek och tvärs över vägen ligger kyrkan. Det finns också distriktssköterskemottagning med läkare i Mellansjö.

Ljusterö präglas till stor del av den omväxlande och vackra naturen med stora skogar och djupa havsvikar. Vid Östra Lagnö finns ett naturreservatet med trevlig natur och badklippor. På den södra delen av Ljusterö ligger den charmiga byn Linanäs med krog, gästhamn, minigolfbana och sandstrand. Det finns också en 18-håls golfbana på ön med en utmärkt restaurang. Föreningen Ljusterö Idrottssällskap med fotbollsplan, boule och två grustennisbanor är belägen vid Laggarsviksvägen. Räddningstjänst finns på ön, vid akuta sjukdomsfall tilldelas ofta Ljusterö ambulanshelikopter, då det är ca 12 minuters flygtid till Karolinska Sjukhuset.

KOMMUNIKATIONER
Buss 626 trafikerar Ljusterö till och från Danderyds sjukhus där det finns anslutning till tunnelbanan. Busshållplatsen ligger precis intill Skärgårdsbyn vid Ljusterö Torg. För den som önskar ta sig till Ljusterö via båt så trafikerar Waxholmsbolaget flera olika bryggor på ön.

ALLMÄNT
Kommunalt vatten och avlopp.
Varje bostad är försedd med en värmekälla anpassad efter husets storlek.
Eget elabonnemang för hushållsel.
Huset är anslutet till fibernät.
Gemensam sophantering.

HITTA HIT
Med bil från Stockholm: E18 mot Norrtälje, sedan väg 276 mot Åkersberga. Ca 20 km efter Åkersberga, ta till höger mot Ljusterö. Färjeläget ligger 1 min bort. Färjan går två till sex gånger i timmen. Följ sedan huvudvägen ca 2 min till Ljusterö torg, ta vänster och du är framme. 

Västansjövägen 34
2 rum och kök
42 kvm boarea
455 kvm tomtarea
3 653 kr/mån
2 490 000 kr

Visningar
lördag 27 november
KL 11:00 - 13:00
OBS! Anmälan krävs och görs på www.ljusteroskargardsby.se

Ansvarig fastighetsmäklare

Assisterande fastighetsmäklare

  Intresseanmälan


   Vill du veta slutpriset?
   För information om hur Karlsson & Uddare behandlar dina personuppgifter, se denna sida.

    Visningsanmälan

    Anmälan avser två personer.
    Är ni flera i ett sällskap ber vi er att göra två bokningar.
    För information om hur Karlsson & Uddare
    behandlar dina personuppgifter, se denna sida.