ARKITEKTRITAT HUS INTILL SKOGSBRYNET PÅ SKÄRGÅRDSÖ

Ateljéhus Storfjärden är vårt största hus och passar er som vill ha många rum. Huset har dubbel takhöjd i vardagsrummet och generösa glaspartier mot den egna tomten. Huset har extra stora umgängesytor där du kan skapa flera olika sittplatser. I standardutförande är det tre sovrum, ett stort vardagsrum och kök. Ett master bedroom har direktaccess till trädgården genom stort glasparti. Välj till trädäck, både ett med utgång från vardagsrummet och ett med utgång från master bedroom, härligt att kliva ut på direkt på morgonen. Genom tillval kan huset bli upp till ca 111 kvm golvyta med upp till fem sovrum. Praktiskt och lättskött hus i bostadsrättsform med egen tomt om ca 500 kvm. Huset är inte byggt ännu utan säljs på ritning. Inflyttning planeras till kvartal 3, 2022/ kvartal 4, 2022.

Västansjövägen 38
5 rum och kök
92 kvm boarea
500 kvm tomtarea
4 860 kr/mån
3 100 000 kr

Visningar
lördag 27 november
KL 11:00 - 13:00
OBS! Anmälan krävs och görs på www.ljusteroskargardsby.se

BESKRIVNING

bostadsfakta

byggnad

föreningen

OMGIVNING

beskrivning

Modernt, tryggt och lättsamt på Skärgårdsö med bilförbindelse, här råder fasta priser och ”först till kvarn". 

I Skärgårdsbyn bor man tillsammans med god grannsamverkan, vilket skapar en trygg miljö för de boende. Man satsar också på miljövänliga alternativ såsom tillgång till en bilpool.

Idylliskt skärgårdsboende men ändock med närhet till Stockholms innerstad. Bil eller buss hela vägen fram via bilfärjan. Resan tar ca en timme med bil och ca 1,5 timme med buss.

Morgon- och kvällsdopp tar man i den ljumma insjön Skäret, som ligger inom promenadavstånd från byn.

EXTERIÖR
Husen får en modern arkitektur anpassad till skärgårdsmiljön. Röda ytterväggar med stående panel och plåttak. Tomten överlämnas grovplanerad. Parkeringsplats samt gångväg fram till huset i enlighet med bofaktabladet.

INTERIÖR
Golv av mattlackad lamellparkett i ek, trösklar i ek och vita socklar. Samtliga tak och väggar målas vita. Innerdörrarna är vita med vita dörrfoder.

HALL
Entrén leder dig in i hallen. Till höger ligger kök/vardagsrum och rakt fram har du trappen till övre plan. Grå klinker på golvet.

KÖK
Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Vita, släta luckor. Mjukstängande fullutdragslådor. Bänkskiva i grå laminat. Stänkskydd i blankt, vitt kakel. Bänkbelysning, spishäll, utdragbar fläkt och ugn. Integrerad kyl och frys i full storlek, integrerad diskmaskin. Takhöjd ända upp till nocken för köksdelen. Altandörrar i glas med glas ända ned till golvet och den höga takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. Utgång till tomt.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Möjligt att installera braskamin (tillval) mellan kök och vardagsrum.

MASTER BEDROOM
Ett helt fantastiskt sovrum med plats för dubbelsäng. Ett stort dubbelfönster med glas ända ner till golvet och glasdörr ut till tomten skapar en otrolig känsla av rymd. På den andra väggen är det ett långsmalt fönster. Plats för garderobsvägg.

LILLA SOVRUMMET
Ett riktigt mysigt rum med stort fönster.

BADRUM
Helkaklat duschrum med grå klinker och vitt kakel på väggarna. Golvstående WC-stol. Handfat med kommod. Badrumsspegel och belysning. Förberett för tvättmaskin.

ÖVRE PLAN
En svängd trätrappa leder upp till övervåningen.

HALL
Plats för arbetsbord.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng alternativt stort och luftigt allrum, du bestämmer själv. Fönster och takfönster.

HEL ÖVERVÅNING – TILLVAL
Genom tillval går det att få en hel övervåning. Den måste beställas samtidig som förhandsavtal tecknas. Kostnaden för en hel övervåning är 250 000 kr.

Från hallen leder en svängd trappa upp till övre plan. I grundutförandet består övre plan av ett enda stort rum och inga väggar ingår. Rummet kan avgränsas och därmed skapas ytterligare ett eller två sovrum. Utförande och material blir samma som på nedre plan. Boarean blir ca 106 kvm.

bostadsfakta

Lägenhetsnummer: 13

Pris: 3 100 000 krAvgift: 4860 krAntal rum: 5 rum och kökBoarea: 92 Kvm, enligt föreningenTomtarea: 500 Kvm, enligt föreningen

Andelstal förening: 5.401 %

Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt

Driftskostnad:
1954 kr/mån, varav
Värme: 1000 kr
Vatten/Avlopp: 438 kr
Samfällighet: 83 kr
Övrigt: 433 kr

Kostnaden för värme inkluderar även hushållsel. Kostnaden för övrigt avser bredband och kabel-TV. De beräknade månadskostnaderna bedöms kunna variera +/- 500 kr. För mer information om driftskostnader hänvisas till den ekonomiska kalkylen.

byggnad

Byggår: 2021/2022Uppvärmning: Värmepump - luft / vattenFönster: 3-glas isolerglasVentilation: Tilluft via spaltventiler eller likvärdigtFörråd: Ett externt förråd

föreningen

Brf Skogsbrynet 2Juridisk person

omgivning

ARKITEKTRITADE HUS I SKÄRGÅRDEN...
Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus i skärgården? En villa utanför Stockholm behöver inte kosta skjortan. I Ljusterö Skärgårdsby växer just nu ett nytt samhälle fram i ett varierat område med både villor och lägenheter. Du som vill bo i ett riktigt bra hus med skärgården runt husknuten kommer att trivas på Ljusterö. Ett naturnära boende på bekvämt avstånd från Stockholm är den moderna vardagslyxen. Skärgårdsbyn ligger centralt på ön med nära till både färjan och busshållplatsen. Service och skolor ligger på bekvämt avstånd. Området har en varierad karaktär där fristående villor och lägenheter samlas kring ringlande lokalgator. Alla hus och lägenheter i Skärgårdsbyn har en egen trädgård i soligt läge med möjlighet att odla, grilla och se barn eller barnbarn leka. Husen är arkitektritade med inspiration från skärgårdens träbyggande. Bostäderna är moderna och yteffektiva, genom tillval som trädäck och braskamin kan du ge ditt hus i skärgården riktig hemmakänsla. De nybyggda och praktiska husen ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Ljusterö Skärgårdsby är livskvalitet du har råd med, helt enkelt.

VILKA BOR HÄR? HUSHÅLL MED EN PERSON, PAR OCH BARNFAMILJER
Ljusterö Skärgårdsby utvecklas till ett samhälle för människor i alla olika åldrar och livssituationer. De planerade husen ligger med närhet till affärer, restauranger, busshållplats, golfbana, butiker, restauranger, skola, båthamnar och givetvis den vackra skärgårdsnaturen.

Ljusterö Skärgårdsby består av moderna och arkitektritade bostäder i BRF-form, med egen trädgård. Husen är en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende. Lägg sedan till lägesanpassade tomter, så har du ditt ultimata drömboende! Längre fram planeras även en gemensam poolanläggning med möjlighet till avkoppling och rekreation vid poolkanten under de soliga sommardagarna. Föreningen kommer erbjudas möjlighet att köpa i sig in poolanläggningen.

Alla husen passar lika bra som fritidshus eller för permanentboende. Tillsammans med den befintliga bebyggelsen och servicen kring Ljusterö Torg blir det en levande miljö året runt.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är en av de största öarna i Stockholms skärgård och många anser att det är den trevligaste. Till Ljusterö åker du bilfärja kostnadsfritt. Det är täta förbindelser året om med ännu tätare avgångar under sommarmånaderna. Färjeturen tar endast 7 minuter och under tiden är det bara att njuta av den vackra skärgården. Ljusterö Skärgårdsby ligger mittemot öns servicecentrum vid Ljusterö Torg. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria samt ytterligare butiker och turistbyrå. I Mellansjö cirka 800 meter från Ljusterö Skärgårdsby ligger Ljusterö skola, vilken drivs i kommunal regi. Här finns också en uppskattad förskola. På skolan går det omkring 100 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vid skolan finns även öns bibliotek och tvärs över vägen ligger kyrkan. Det finns också distriktssköterskemottagning med läkare i Mellansjö.

Ljusterö präglas till stor del av den omväxlande och vackra naturen med stora skogar och djupa havsvikar. Vid Östra Lagnö finns ett naturreservatet med trevlig natur och badklippor. På den södra delen av Ljusterö ligger den charmiga byn Linanäs med krog, gästhamn, minigolfbana och sandstrand. Det finns också en 18-håls golfbana på ön med en utmärkt restaurang. Föreningen Ljusterö Idrottssällskap med fotbollsplan, boule och två grustennisbanor är belägen vid Laggarsviksvägen. Räddningstjänst finns på ön, vid akuta sjukdomsfall tilldelas ofta Ljusterö ambulanshelikopter, då det är ca 12 minuters flygtid till Karolinska Sjukhuset.

KOMMUNIKATIONER
Buss 626 trafikerar Ljusterö till och från Danderyds sjukhus där det finns anslutning till tunnelbanan. Busshållplatsen ligger precis intill Skärgårdsbyn vid Ljusterö Torg. För den som önskar ta sig till Ljusterö via båt så trafikerar Waxholmsbolaget flera olika bryggor på ön.

ALLMÄNT
Kommunalt vatten och avlopp.
Varje bostad är försedd med en värmekälla anpassad efter husets storlek.
Eget elabonnemang för hushållsel.
Huset är anslutet till fibernät.
Gemensam sophantering.

HITTA HIT
Med bil från Stockholm: E18 mot Norrtälje, sedan väg 276 mot Åkersberga. Ca 20 km efter Åkersberga, ta till höger mot Ljusterö. Färjeläget ligger 1 min bort. Färjan går två till sex gånger i timmen. Följ sedan huvudvägen ca 2 min till Ljusterö torg, ta vänster och du är framme. 

Västansjövägen 38
5 rum och kök
92 kvm boarea
500 kvm tomtarea
4 860 kr/mån
3 100 000 kr

Visningar
lördag 27 november
KL 11:00 - 13:00
OBS! Anmälan krävs och görs på www.ljusteroskargardsby.se

Ansvarig fastighetsmäklare

Assisterande fastighetsmäklare

  Intresseanmälan


   Vill du veta slutpriset?
   För information om hur Karlsson & Uddare behandlar dina personuppgifter, se denna sida.

    Visningsanmälan

    Anmälan avser två personer.
    Är ni flera i ett sällskap ber vi er att göra två bokningar.
    För information om hur Karlsson & Uddare
    behandlar dina personuppgifter, se denna sida.