Välj mig med hjärtat

Att välja rätt mäklare är viktigt, mycket viktigt. Mitt råd till dig är att välja med hjärtat.
Du måste känna förtroende för den som ska sköta om din stora affär. Med en jur. kand. och många års erfarenhet som mäklare är jag kunnig, konkret och tydlig. Jag möter dig där du är i livet, håller vad jag lovar och jobbar hårt för att du ska göra en riktigt bra affär.

Catharina Lager Sundberg
070-895 49 67
catharina@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Saltsjöbaden Tunnelvägen 25
  Saltsjöbaden Karl Gerhards väg 15
  Se fler

  "Jag har mött många mäklare genom åren men ingen som Catharina på Karlsson & Uddare. Catharina är extremt professionell, har mycket hög kompetens inom yrket och är ytterst väl uppdaterad vilket skapar stort förtroende och inger trygghet. Hennes driv och engagemang för mig som kund är slående, hon gör precis allt för att skapa en så bra affär som möjligt. Jag har aldrig någonsin känt mig så trygg, säker och framförallt nöjd."

  Säljare av villa på Lärkvägen 20
  Några rader från mina kunder

  "Catharina är fantastiskt kompetent, snabb och serviceminded med affären i fokus. Catharina har sinne för mäkleriet och en otrolig känsla för att få både säljare och köpare glada och nöjda. Enormt proffsig men ändå personlig. Jag kan verkligen rekommendera Catharina - väldigt nöjd med min försäljning!"

  Säljare av villa på Kvarnstugevägen 21

  "Catharina är en väldigt duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Hon är kompetent, professionell och förtroendeingivande både för säljare och köpare. Det i kombination med ett stort engagemang och drivkraft leder till en lyckad bostadsaffär även när marknaden kan vara utmanande. "

  Säljare på Sturevägen 12

  "Catharina är en fantastiskt kunnig och lyhörd mäklare med en mycket hög servicenivå. Hon har en fenomenal förmåga att hitta köparen till just ditt boende. Snabb och tydlig återkoppling. Går den lilla extra milen för att göra både mig som säljare, men även köparna, nöjda! Jag rekommenderar henne varmt till alla i Saltsjöbaden som går i säljtankar."

  Säljare på Freyvägen 2A

  "Jag är oerhört glad över att jag valde Catharina som mäklare. Catharina är en driven och resultatinriktad mäklare. Samtidigt tar hon sig tid att lyssna och förstå kundens behov. Dessutom lysande med kommunikationen - snabb återkoppling på mina frågor men även löpande information kring hur hon tänkte kring nästa steg. Hon lade både tid och energi mig. Jag rekommenderar Catharina varmt!"

  Säljare av villa på Rösundavägen 7
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Catharina Lager Sundberg

   Telefon: 070-895 49 67
   E-Post: catharina@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.