Om Karlsson & Uddare

Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder.

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara. Ofta får vi in uppdrag på rekommendation av tidigare kunder.

96% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över.

Idag har Karlsson & Uddare fyra kontor. Saltsjöbaden är vårt senaste tillskott. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Karlsson & Uddare stödjer

NYA KOLLEGOR, NYTT KONTOR, NYTT JOBB?

Sedan starten 1989 har vi förmedlat bostäder i Stockholms innerstad och dess närområden. Vi har alltid jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder. Vi är väldigt stolta över att 90% av våra kunder är så nöjda att de kan tänka sig att rekommendera oss till en vän.

Vår strategi har alltid varit att arbeta med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Nu behöver vi förstärkning och hoppas att du kan vara den vi söker!

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Vi satsar mycket på våra fastighetsmäklare, både internt och externt. Hos oss får du kontinuerligt stöd av dedikerade säljcoacher och möjlighet till intern utbildning. Vi tror på en bred marknadsföring av både dig och dina objekt. Om du är beredd att satsa finns vi här för att stötta dig.

Ta en titt på vår hemsida och bekanta dig med oss. Hör gärna av dig till vår VD Catharina Lager Sundberg, 070-895 49 67 alternativt catharina@karlssonuddare.se, om du funderar på att byta jobb eller om du bara är nyfiken på vad vi kan erbjuda dig.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.