Om Karlsson & Uddare

Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder.

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

En del av vår strategi har alltid varit att jobba med lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris och att köpare hittar sitt framtida hem. Ofta får vi in uppdrag på rekommendation av tidigare kunder.

Vår vision är att vara det självklara valet av fastighetsmäklare för dig som ska sälja en bostad i Stockholms innerstad och Saltsjöbaden.

Vår mission är att leverera en mäklartjänst som kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med mäklare som är engagerade, pålästa och ödmjuka. Våra medarbetare är erfarna, hängivna och kunniga. Vi vill fortsätta att överträffa våra kunders förväntningar och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i mäklarbranschen i Stockholms innerstad och Saltsjöbaden.


Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Nya kollegor, nytt jobb, nytt kontor?

Hör gärna av dig till vår VD Catharina Lager Sundberg om du funderar på att byta jobb och vill veta vad vi kan erbjuda dig.
Vi ser fram emot att höra av dig!

Maila här

Vi stödjer Barndiabetesfonden

Typ 1-diabetes är den vanligaste livshotande obotliga sjukdomen som drabbar barn i Sverige. 900 barn, och lika många vuxna, drabbas varje år. Ingen botas. Sjukdomen innebär ett liv med insulininjektioner och blodsockerkontroll dygnet runt, livet ut. Vi vill hjälpa till att besegra typ 1-diabetes genom att stötta finansieringen av forskningen.

Inget barn ska behöva leva med typ 1-diabetes och ingen förälder ska behöva gå runt med den ständiga oro som sjukdomen ofrånkomligen innebär. Jag hoppas att vårt stöd kan föra forskningen framåt för alla drabbade barn och deras familjers skull.

Catharina Lager Sundberg, VD