{{serializeQuery($item)}} {{serializeQuery(suggestion)}}
Brf
Ljusterö skärgårdsby Nyproduktion

Välkommen till etapp 5 av Ljusterö Skärgårdsby som består av 24 moderna och arkitektritade skärgårdsvillor i BRF-form. Husen blir i fyra olika storlekar, 31, 42, 64, 73 och 95 kvm. Detta är ett lättskött boende med egen trädgård och optimalt anpassad planlösning. Husen är en modern tolkning av ett traditionellt skärgårdsboende med sadeltak och ljusa fasader. De flesta hus har dubbel takhöjd i vardagsrummet vilket skapar en luftig känsla. Dessutom breda glaspartier mot den egna trädgården och möjlighet till både frukost- och kvällsaltaner.

Längre fram kommer även en gemensam poolanläggning (samfällighet med närliggande föreningar) med möjlighet till avkoppling och rekreation vid poolkanten under de soliga sommardagarna sannolikt att byggas. I poolområdet kommer det även att finnas gästhus och festlokal.

Ett modernt och lättskött skärgårdsboende i bostadsrättsform. Butiker, restauranger och skola finns runt hörnet. Likaså golfbana, båthamnar och mycket annat. Mer information finns på http://www.ljusteroskargardsby.se och på vår egen hemsida under fliken Till salu.

Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.