Vi hjälper dig att sälja din bostad

Vår mäklartjänst kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med mäklare som är engagerade, pålästa och ödmjuka genom hela affären. Vi engagerar oss helhjärtat för att du och dina spekulanter ska känna er trygga genom hela affären. Våra mäklare gör alltid sitt yttersta för dig som kund.

Vi ser till att dina bostadsdrömmar går i uppfyllelse. Kontakta oss redan idag för en lyckad försäljning!

1

Hembesök och uppdragsavtal

Vi börjar med ett besök i bostaden för att bedöma bostadens marknadsvärde. Till grund för värderingen ligger bland annat bostadens storlek, läge och skick. Vi tar även hänsyn till rådande marknadsläge och försäljningsstatistik för området. Det bedömda marknadsvärdet och ett överenskommet arvode för den presenterade mäklartjänsten lägger grunden för att ett uppdragsavtal ska kunna ingås mellan dig som kund och mäklaren.

2

Styling och fotografering

Att visa upp sitt hem från dess bästa sida är väldigt viktigt. Vi har mycket goda samarbeten med stylister och fotografer. Vi rekommenderar gärna en stylist som hjälper till att belysa det bästa med just din bostad. Ofta kan små förändringar och detaljer åstadkomma under och ge en positiv inverkan på slutpriset. Bilderna är oerhört viktiga för din försäljning.

3

Marknadsföring

Genom bild och text lyfter vi fram din bostads kvaliteter på bästa sätt. Vi tar fram och sammanställer all information om bostaden för att ge potentiella köpare en så tydlig uppfattning om bostaden som möjligt. Viktiga fakta om bostaden framkommer i annonsen på karlssonuddare.se samt i objektsbeskrivningen. Vi tar fram den bästa marknadsföringsmixen för att nå dina spekulanter.

4

Visning

Förhandsvisning, söndagsvisning, kvällsvisning eller privat visning? Vi anpassar visningarna efter behov och önskemål från spekulanterna och dig. Under visningen är en eller två mäklare på plats för att ta emot spekulanterna. Givetvis hör vi av oss till samtliga spekulanter senast dagen efter visning för att etablera en kontakt inför eventuell budgivning.

5

Budgivning

Vi använder oss av så kallad öppen budgivning där både du som säljare och alla budgivare får löpande information om inkomna bud. Det är du som säljare som avgör till vem du vill sälja, oavsett vem som lägger högsta budet. Samtliga bud redovisas i en budförteckning som överlämnas till köpare och säljare.

6

Kontraktskrivning

När säljare och köpare är överens träffas vi på vårt kontor för att underteckna köpehandlingar. Först efter det att båda parter har undertecknat avtalet räknas det som bindande. Vanligtvis utgör handpenningen 10% av köpeskillingen och betalas till mäklarens klientmedelskonto inom en vecka efter kontraktskrivningen.

7

Tillträde

På tillträdesdagen träffas du, köparen och mäklaren igen på vårt kontor. Då betalas resterande del av köpeskillingen och eventuella lån löses. Vi hjälper till med all administration kring detta. När nycklarna överlämnats till köparen är affären avslutad.

Vi hoppas att du är riktigt nöjd med försäljningen och hälsar dig välkommen åter.

Så här marknadsför vi din bostad

Vi vet hur din bostad ska marknadsföras på bästa sätt för att maximera slutresultatet.

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!