ENGAGEMANG OCH ERFARENHET

Jag är registrerad mäklare sedan 2007 och har bott på Kungsholmen i 25 år. Min breda erfarenhet från mäkleri i innerstaden, Bromma, Nacka och Skärgården har lett till många lyckade affärer, rekommendationer och återkommande kunder. Jag brinner för mitt yrke och jag har genom åren förmedlat allt mellan slott och koja, även utomlands. Kunderna ger mig ofta berömmande ord för mitt ihärdiga engagemang, för min täta återkoppling samt för de värdefulla råd jag ger. Jag ser fram emot din kontakt och en dialog gällande din nästa bostadsdröm.

Helena Ullhag
070 865 12 36
helena@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Kungsholmen Sysslomansgatan 8, 2 tr
  Kungsholmen Garvargatan 14, 3 tr
  Se fler

  "Helena Ullhag är professionell, driven, engagerad och inger stort förtroende. Särskilt kan nämnas kontinuerliga avstämningar under försäljningsprocessen, lyhördheten för våra önskemål och bedömningen av läget på bostadsmarknaden. Vi kan varmt rekommendera henne."

  Säljare av Sankt Eriksgatan 11
  Några rader från mina kunder

  "Helena är proffsig och har en social kompetens utöver det vanliga. Köpte en fin lägenhet via Karlsson Uddare och fick förtroende. Märkte att det hela gick korrekt och tydligt till och hon var saklig och tydlig. Valde då att även sälja min lägenhet via Helena. Hon gav mig tydlig information om hur försäljningen skulle gå till och tidsplanen gick som utlovat. Helt enkelt proffsigt skött.
  Än en gång tack!"

  Säljare av Linnégatan 8

  "Vi köpte nyligen en lägenhet på Kungsholmen genom Helena Ullhag och var väldigt nöjda med hennes hantering av affären på alla sätt. Hon är erfaren i yrket och har ett professionellt, vänligt och tillmötesgående sätt som uppskattas av både säljare och köpare. "

  Köpare av Ehrensvärdsgatan 6

  "Helena är väldigt lyhörd och vi hade en mycket öppen dialog. Kände mig trygg under hela processen. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare."

  Säljare av Essingestråket 17

  "Rekommenderar gärna Helena! Vi är mycket nöjda med priset och tycker hon hanterat hela försäljningsprocessen väldigt bra."

  Säljare på Garvargatan 21
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Helena Ullhag

   Telefon: 070 865 12 36
   E-Post: helena@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.