Driven och erfaren

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1993 och jag gör alltid mitt bästa. Mitt personliga engagemang, min mångåriga erfarenhet av fastighetsmäkleri, min känsla för service och mitt breda kontaktnät ger dig som kund, både köpare och säljare, en trygg affär.

Varje bostadsaffär är unik, vare sig det gäller bostadsrätter eller villor – min kunskap och min drivkraft ger dig som kund bästa möjliga resultat.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering av din bostad!

Lil Sandberg
070-858 34 34
lil@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Västra Orminge Skarpövägen 45, 1 tr
  Västra Orminge Skarpövägen 33, 1 tr
  Se fler

  "Jag kände mig helt trygg, informerad och inkluderad under hela processen. Engagerat och vänligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Lil."

  Säljare av Pipersgatan 16
  Några rader från mina kunder

  "Vi är mycket nöjda med alla Lils insatser runt försäljningen av vårt hus och kan ge de allra bästa rekommendationer. Genomgående proffsigt och trevligt bemötande. "

  Säljare på Mjölnarströmsvägen 19

  "Mycket bra och fantastiskt engagerad! Har en väldigt stor kunskap och erfarenhet samt ett sätt att arbeta på som är mycket professionellt. Har genomfört min försäljning på ett mycket bra sätt med stort tålamod och engagemang. Stort tack och rekommenderar varmt!"

  Säljare på Fleminggatan 45

  "Lil var en stjärna i hela säljprocessen. Hon gav tydliga svar och förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Lil. "

  Säljare på Pontonjärgatan 4

  "Lil Sandberg är en trevlig och duktig fastighetsmäklare som vi valde efter att först varit i kontakt med andra. Hon har fortlöpande under hela försäljningsprocessen hållit oss underrättade på ett trevligt och personligt sätt. Försäljningspriset uppgick till något mer än vad hon hade bedömt och översteg med råge vad andra mäklare hade värderat lägenheten till. Vi kan varmt rekommendera henne. "

  Säljare på Bergsgatan 14
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Lil Sandberg

   Telefon: 070-858 34 34
   E-Post: lil@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.