Goda råd och rakt på sak

Jag grundade Karlsson & Uddare 1989. Under mina år som fastighetsmäklare har jag sålt hus och lägenheter över hela Stockholm, innanför såväl som utanför tullarna.
Som mäklare är jag analytisk, konkret och rak. Jag kan min sak. Genom mina samlade erfarenheter och kunskaper kan jag hjälpa människor att hitta rätt, att hitta hem. Att hjälpa till och ge goda råd genom hela försäljningsprocessen är en självklarhet för mig. För mig är du som kund viktigast. Välkommen att kontakta mig!

Mats Uddare
070-736 38 66
mats@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Kungsholmen Pontonjärgatan 27, 5 tr
  Bromma - Stora Mossen Enhörningsgränd 6, 3 tr
  Se fler

  "Jag träffade flera mäklare och kunde inte välja – eftersom jag fick Mats på rekommendation hade han så klart försprång, men det som gjorde valet lätt var hans raka besked på alla frågor.
  Allt blev lätt inledningsvis och jag måste tillstå att jag inte trodde det skulle hålla ända i i mål, men det gjorde det. Jag kände mig proffsigt bemött i alla lägen och trygg med att följa de kloka råd han gav. Och som sagt, resultatet blev över förväntan."

  Säljare på Kungsholmstorg
  NÅGRA RADER FRÅN MINA KUNDER

  "Vi är så glada att vi hade Mats som mäklare vid vår försäljning. Han har en oerhörd kompetens och tillsammans med sitt sköna lugn kände vi oss trygga hela vägen. Tack Mats!"

  Säljare i brf Posthuset

  "Jag kan varmt rekommendera Karlsson & Uddare ifall du ska sälja din bostad. Jag har mötts av en otrolig flexibilitet, kunskap och effektivitet i processen kring min bostadsförsäljning!"

  Säljare Upplandsgatan 60
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Mats Uddare

   Telefon: 070-736 38 66
   E-Post: mats@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.