Erfaren och driven

Söker du en erfaren, driven och tydlig mäklare som levererar en personlig mäklartjänst? Jag har förmedlat bostäder i över 10 år, med fokus på Essingeöarna, Fredhäll och Kristineberg. Med min yrkesskicklighet och goda marknadskännedom lotsar jag dig genom köp- och säljprocessen. Många nöjda återkommande kunder och rekommendationer talar sitt tydliga språk. Kontakta mig om du vill ha en engagerad och jordnära mäklare som gör det lilla extra för att din affär ska bli så bra och trygg som möjligt.

Sandra Agö Uggla
070-791 84 80
sandra@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Stora Essingen Essingestråket 21, 2tr

  "Kan verkligen rekommendera Sandra, vi är så nöjda med hela processen och hennes bemötande och engagemang!"

  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Sandra Agö Uggla

   Telefon: 070-791 84 80
   E-Post: sandra@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.