NOGGRANN, TRYGG OCH FOKUSERAD

Inflyttad norrlänning som beskrivs som förtroendeingivande och noggrann. Jag arbetar med rak och tydlig kommunikation. Min ambition är att både säljare och köpare ska känna sig kontinuerligt uppdaterade i alla led i processen. I mina försäljningar är ingen detalj för liten. Välkommen att höra av er till mig så hjälper jag till med livets viktigaste affär!

 

Simon Lindehell
070 697 70 42
simon@karlssonuddare.se

Jag vill bli kontaktad för en värdering  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

  Nyligen sålda bostäder
  Nedre Kungsholmen Garvargatan 3, 2tr
  Kungsholmen Arbetargatan 34, 1tr
  Se fler

  "Simon är lugn och trygg. Han är tillgänglig och lätt att prata med, samt väldigt tillmötesgående när kunden kommer med önskemål. Vi blev så nöjda med bilderna! Det var en självklarhet för oss att jobba med både Simon och Johanna igen när vi bestämde oss för att sälja vårt fritidshus i Roslagen.

  Att veta vad man får ger trygghet och ett mervärde för oss som kunder, vi rekommenderar varmt Karlsson och Uddare!"

  Säljare Fyrverkarbacken 25
  NÅGRA RADER FRÅN MINA KUNDER

  "Simon är en supergrym mäklare! Otroligt professionell och överträffar förväntningarna samtidigt som han är lojal, trevlig och effektiv mot både säljare och köpare. Om det fanns fler mäklare som Simon skulle yrket inte ha ett dåligt rykte som det ibland kan tyckas ha.
  Vi rekommenderar Simon till alla som ska sälja eller köpa bostad!"

  Säljare Ernst Ahlgrens väg 8

  "Simon var otroligt lyhörd, och jag upplevde honom inte alls som ”pushig” vilket mäklare tyvärr ibland kan vara. Det var istället viktigt för honom att vara transparent och sätta förväntningarna på rätt nivå.
  Han levererade och jag skulle gladeligen rekommendera honom till de som letar efter en okomplicerad mäklare som är trevlig att ha att göra med."

  Säljare Vulcanusgatan 9

  "Vi är jättenöjda med försäljningen. Simon gjorde i våra ögon en heroisk insats och var alltid tillgänglig. "

  Säljare Vulcanusgatan 8

  "Att vara mäklare ställer stora krav på tillgänglighet, empati och stöd. Det har Simon gott om!"

  Ivan Oljelund gränd 4
  Boka gärna ett möte med mig för en presentation av vår mäklartjänst!   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se Karlsson & Uddares integritetspolicy

   Vi hittar alltid hem!

   Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarebetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
   Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.
   Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

   Tack för din förfrågan Jag kontaktar dig inom kort.

   Hälsningar
   Simon Lindehell

   Telefon: 070 697 70 42
   E-Post: simon@karlssonuddare.se

   Vi hittar alltid hem!
   Våra kontor

   Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.