Målmedveten, positiv och nyfiken!

Jag är en van och duktig förhandlare som brinner för att slutföra affärer. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans och jag agerar gärna guide genom hela processen. Det jag uppskattar med yrket är de vändningar som snabbt kan uppstå och lösningarna som man finner för att tillgodose båda parternas intresse och ro affären i hamn. Jag har lång erfarenhet från branschen och är inte rädd att tänka nytt eller annorlunda. Trygghet och trovärdighet är något jag värderar högt, och kan erbjuda mina kunder. Målet är alltid att alla mina kunder ska vara riktigt nöjda och känna att jag är ett självklart val nästa gång det är dags att sälja eller köpa ny bostad.

Kontakta mig om du vill ha en erfaren mäklare som har fokus på dig och din affär!

Anna Havborg

Registrerad Fastighetsmäklare

0766-96 52 70 anna.h@karlssonuddare.se

Anna hjälpte oss att både köpa och sälja bostad. Men ett otroligt proffsigt, lugnt och förtroendeingivande bemötande och tillvägagångssätt kände vi oss trygga och delaktiga genom hela processen, både som köpare och säljare. Anna känns otroligt erfaren och har en transparant kommunikation vilket vi uppskattade. Hon är tillgänglig, engagerad och förmedlar ett genuint intresse för sitt arbete och sina kunder.

När jag skulle sälja min lägenhet, och dessutom inte kunde befinna mig på plats i Stockholm, så var Anna den bästa mäklare jag kunnat önska mig. Hon förklarade hela processen på ett tydligt sätt, höll mig löpande uppdaterad, och det kändes som att hon verkligen ville få till en bra försäljning för mig. Kan absolut rekommendera henne!

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Anna är en engagerad och mycket tillgänglig mäklare. Hon är mån om långvariga kundrelationer och ser därför till att man som kund blir nöjd.

Anna är kompetent, trevlig, engagerad, närvarande och arbetar hårt. Hon levde upp till mina förväntningar med råge och jag rekommenderar henne gärna till andra.

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.