Du är viktigast för mig!

Jag har jobbat som mäklare sedan 1997. Jag vet vad jag ska göra och när jag ska göra det. Många skulle nog säga att jag är envis. Och nyfiken. Det är några av egenskaperna som gör mig till en bra mäklare.

Varje bostadsförsäljning kräver ett stort personligt engagemang. För mig är du som kund viktigast. Tillsammans kan vi, du och jag, genomföra ditt livs bästa affär!

Birgitta Sjögren

Administrativ chef / Registrerad fastighetsmäklare

0704-94 59 30 birgitta@karlssonuddare.se

Birgitta Sjögren på Karlsson & Uddare var mycket professionell och försäljningen gick snabbt och smidigt. Dessutom fick jag mycket mer betalt än jag vågat hoppas på. Jag kan varmt rekommendera henne.

Sedan första gången jag har haft att göra med Birgitta Sjögren vid försäljning av min bostad 2005, har jag känt stor tillit till henne. Under åren har jag haft anledning att återkomma till henne för råd, köp och försäljning och alltid bemötts på ett professionellt och mycket trevligt sätt. Hennes kunskap och engagemang talar för att hon är en mäklare i toppklass!

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Mycket kunnig, lugn och erfaren - en klippa för en nervös säljare

Birgitta Sjögren på Karlsson & Uddare är en mycket kompetent mäklare med en realistisk syn på marknaden. Hon är alltid saklig och välinformerad. I vår bostadsrättsförening har hon anlitats för ett stort antal försäljningar med mycket gott resultat. Jag kan varmt rekommendera henne.

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.