Välj mig med hjärtat

Att välja rätt mäklare är viktigt, mycket viktigt. Mitt råd till dig är att välja med hjärtat.
Du måste känna förtroende för den som ska sköta om din stora affär. Med en jur. kand. och många års erfarenhet som mäklare är jag kunnig, konkret och tydlig. Jag möter dig där du är i livet, håller vad jag lovar och jobbar hårt för att du ska göra en riktigt bra affär.

Catharina Lager Sundberg

Registrerad fastighetsmäklare / VD

0708-95 49 67 catharina@karlssonuddare.se

Catharina är extremt professionell, har mycket hög kompetens inom yrket och är ytterst väl uppdaterad vilket skapar stort förtroende och inger trygghet.

Säljare av villa på Lärkvägen 20

Catharina är fantastiskt kompetent, snabb och serviceminded med affären i fokus. Catharina har sinne för mäkleriet och en otrolig känsla för att få både säljare och köpare glada och nöjda. Enormt proffsig men ändå personlig. Jag kan verkligen rekommendera Catharina.

Säljare av villa på Kvarnstugevägen 21

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Catharina är en fantastiskt kunnig och lyhörd mäklare med en mycket hög servicenivå. Hon har en fenomenal förmåga att hitta köparen till just ditt boende. Snabb och tydlig återkoppling. Går den lilla extra milen för att göra både mig som säljare, men även köparna, nöjda!

Säljare på Freyvägen 2A

Catharina är kompetent, professionell och förtroendeingivande både för säljare och köpare. Det i kombination med ett stort engagemang och drivkraft leder till en lyckad bostadsaffär även när marknaden kan vara utmanande.

Säljare Sturevägen 12

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.