Engagemang och erfarenhet

Jag är registrerad mäklare sedan 2007 och har bott på Kungsholmen i 25 år. Min breda erfarenhet från mäkleri i innerstaden, Bromma, Nacka och Skärgården har lett till många lyckade affärer, rekommendationer och återkommande kunder. Jag brinner för mitt yrke och jag har genom åren förmedlat allt mellan slott och koja, även utomlands. Kunderna ger mig ofta berömmande ord för mitt ihärdiga engagemang, för min täta återkoppling samt för de värdefulla råd jag ger.

Jag ser fram emot din kontakt och en dialog gällande din nästa bostadsdröm.

Helena Ullhag

Registrerad fastighetsmäklare

0708-65 12 36 helena@karlssonuddare.se

Helena Ullhag är professionell, driven, engagerad och inger stort förtroende. Vi kan varmt rekommendera henne.

Säljare av Sankt Eriksgatan 11

Helena är väldigt lyhörd och vi hade en mycket öppen dialog. Kände mig trygg under hela processen. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare.

Säljare av Essingestråket 17

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Helena är proffsig och har en social kompetens utöver det vanliga. Hon gav mig tydlig information om hur försäljningen skulle gå till och tidsplanen gick som utlovat. Proffsigt skött!

Säljare av Linnégatan 8

Vi köpte nyligen en lägenhet på Kungsholmen genom Helena Ullhag och var väldigt nöjda med hennes hantering av affären på alla sätt. Hon är erfaren i yrket och har ett professionellt, vänligt och tillmötesgående sätt som uppskattas av både säljare och köpare.

Köpare av Ehrensvärdsgatan 6

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.