Driven och erfaren

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1993 och jag gör alltid mitt bästa. Mitt personliga engagemang, min mångåriga erfarenhet av fastighetsmäkleri, min känsla för service och mitt breda kontaktnät ger dig som kund, både köpare och säljare, en trygg affär.

Varje bostadsaffär är unik, vare sig det gäller bostadsrätter eller villor – min kunskap och min drivkraft ger dig som kund bästa möjliga resultat.

Kontakta mig för en värdering av din bostad!

Lil Sandberg

Auktoriserad fastighetsmäklare

0708-58 34 34 lil@karlssonuddare.se

Jag kände mig helt trygg, informerad och inkluderad under hela processen. Engagerat och vänligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Lil.

Säljare av Pipersgatan 16

Vi är mycket nöjda med alla Lils insatser runt försäljningen av vårt hus och kan ge de allra bästa rekommendationer. Genomgående proffsigt och trevligt bemötande.

Säljare på Mjölnarströmsvägen 19

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Lil var en stjärna i hela säljprocessen. Hon gav tydliga svar och förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Lil.

Säljare på Pontonjärgatan 4

Mycket bra och fantastiskt engagerad! Har en väldigt stor kunskap och erfarenhet samt ett sätt att arbeta på som är mycket professionellt. Har genomfört min försäljning på ett mycket bra sätt med stort tålamod och engagemang. Stort tack och rekommenderar varmt!

Säljare på Fleminggatan 45

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.