Goda råd och rakt på sak!

Jag grundade Karlsson & Uddare 1989. Under mina år som fastighetsmäklare har jag sålt hus och lägenheter över hela Stockholm, innanför såväl som utanför tullarna.
Som mäklare är jag analytisk, konkret och rak. Jag kan min sak. Genom mina samlade erfarenheter och kunskaper kan jag hjälpa människor att hitta rätt, att hitta hem. Att hjälpa till och ge goda råd genom hela försäljningsprocessen är en självklarhet för mig.

För mig är du som kund viktigast. Välkommen att kontakta mig!

Mats Uddare

Registrerad fastighetsmäklare

0707-36 38 66 mats@karlssonuddare.se

Vi är så glada att vi hade Mats som mäklare vid vår försäljning. Han har en oerhörd kompetens och tillsammans med sitt sköna lugn kände vi oss trygga hela vägen.

Säljare i brf Posthuset

Jag kan varmt rekommendera Karlsson & Uddare ifall du ska sälja din bostad. Jag har mötts av en otrolig flexibilitet, kunskap och effektivitet i processen kring min bostadsförsäljning!

Säljare Upplandsgatan 60

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Jag träffade flera mäklare och kunde inte välja – eftersom jag fick Mats på rekommendation hade han så klart försprång, men det som gjorde valet lätt var hans raka besked på alla frågor. Allt blev lätt inledningsvis och jag måste tillstå att jag inte trodde det skulle hålla ända i i mål, men det gjorde det. Jag kände mig proffsigt bemött i alla lägen och trygg med att följa de kloka råd han gav. Och som sagt, resultatet blev över förväntan

Säljare Kungsholms torg

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.