Rutinerad, kunnig och social

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i över 20 år och förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus. Under dessa år har jag upplevt det mesta och vet vad som krävs för en smidig och lyckad affär. Som mäklare är jag alltid noggrann, påläst och lyhörd.
Under många år var jag franchisetagare på en av Sveriges största mäklarkedjor.

Är uppvuxen i Bromma men flyttade till Kungsholmen 1988. Sedan dess har jag bott på flertalet ställen på Kungsholmen och i Vasastan. Sedan några år tillbaka bor jag med min fru och våra tre barn på Kristinebergs Strand på Kungsholmen.

Välkommen att kontakta mig när du funderar på att sälja din bostad!

Mattias Lindblom

Registrerad Fastighetsmäklare

0704-93 38 73 mattias@karlssonuddare.se

”Karlsson & Uddare har mycket professionella, engagerade, kompetenta och drivna mäklare. Jag har både köpt och sålt och är mycket nöjd i båda led. Rekommenderar varmt att anlita dem vid försäljning."

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

”Seriöst bemötande som ingav förtroende redan från första mötet. Affären hanterades proffsigt. Vi är mycket nöjda med resultatet av samarbetet."

"Engagerade, målinriktade och mycket förtroendeingivande från början till slut, så summerar vi vårt samarbete med Karlsson & Uddare. Karlsson & Uddare har på ett mycket engagerat, målinriktat och professionellt sätt sålt vår bostad."

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.