LYHÖRD, KUNNIG OCH ENGAGERAD

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011.

Det är viktigt för mig att vara förtroendeingivande och tydlig i min kommunikation. Jag vill alltid leverera över förväntan, både till säljare och köpare. Att vara serviceinriktad och noggrann är för mig en självklarhet. Likaså att vara påläst och väl förberedd på visning. Jag lämnar ingenting åt slumpen.

Sarah Österling

Registrerad fastighetsmäklare

0707-50 24 69 sarah@karlssonuddare.se

Sarah var lyhörd och proffsig under hela försäljningstiden. När det var litet tuffare var hon optimistisk och gav oss åter tro på att det skulle gå vägen. Sara ställde upp på extra visningar och var helt enkelt en klippa under försäljningstiden, kan varmt rekommendera henne vidare!

Jag kan varmt rekommendera Sarah. Genom hela processen var hon proffsig, kunnig och engagerad. Lätt att få tag på och noga med fair play och att både säljare och köpare skulle uppfatta budgivningen som korrekt och transparent. Skulle gärna anlita henne igen

Boka ett möte

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder

Sarah Österling är en exceptionellt skicklig mäklare med stort engagemang och trevlig stil. Hon är tillgänglig, effektiv och tydlig i sin kommunikation. Vi blev mycket positivt överraskade av slutpriset, och glada över att vi valde Sarah. Vi rekommenderar henne varmt till andra.

En riktig guldmäklare! Hon har koll på marknaden, ger bra råd och jobbar för att du som kund ska bli nöjd. Vill du sälja din bostad rekommenderar jag verkligen Sarah.

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden.Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.